Şanlıurfa'lı Sporcular Madalyalara Doymuyor;

Şanlıurfa'lı Sporcular Madalyalara Doymuyor

Şanlıurfa'lı sporcular başarıya doymuyor. Moldova'daki Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonasında sporcularımızdan 2'si altın, 2'si gümüş madalya kazandı. Minikler Judo Balkan Şampiyonasında ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesporlu sporcular 2 gümüş, 2 beşincilik elde etti....

Şanlıurfa'lı sporcular madalyalarla dönüyor..

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesporlu sporcular aldıkları başarılı derecelerle adlarından söz ettiriyor. Bu başarıda Spor Daire Başkanı Ahmet Dedeoğlu öncülüğünde yürütülen çalışmaların önemli etkisi var

Büyükşehir Belediyesporlu sporcular son olarak Moldova ce Romanya'dan başarılı derecelerle döndü. 

SİHİRLİ BİLEKLER, CESUR YÜREKLER

9 - 18 Haziran tarihleri arasında, 31 ülkeden 944 sporcunun katılımıyla Moldova'da düzenlenen Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası'na Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcuları damga vurdu. 

Salih Emir Koç ve Fehime Bülbül kategorilerinde altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu. Berfin Yoğurtçu, Salih Emir Koç ve Recep Cabaoğlu ise 2'nci oldu.

MİNİK JUDOCULARIN BAŞARISI 

Urfalı Judocular Romanya'da yapılan Balkan Şampiyonasından başarılı derecelerle döndü.  Romanya'nın Sibiu şehrinde yapılan Minikler Judo Balkan Şampiyonasında, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yetişen sporculardan Muhammet Emin Yavuz ve Yağmur Çelik Balkan Üçüncüsü olurken, Sami Yusuf Yükkaldıran ve Mustafa Ramiz ise Balkan beşinciliğini kazandı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum