Şanlıurfa'da Çocuk ve Gençlik Konseri;

Şanlıurfa'da Çocuk ve Gençlik Konseri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Konservatuvarından konser...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Konservatuvarında müzik eğitimlerini tamamlayan minik öğrenciler, 2022-2023 eğitim yılını düzenledikleri muhteşem konser ile kutladı. Çocuk ve Gençlik Konservatuvarı Yıl Sonu Konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


Müzik şehri Şanlıurfa’da, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Konservatuvar Şube Müdürlüğüne bağlı konservatuvarda yarı zamanlı olarak müzik eğitimi alan öğrenciler tarafından Yıl Sonu Konseri düzenlendi.

Müzik eğitimlerini tamamlayan minik öğrenciler tarafından hazırlanan Çocuk ve Gençlik Konservatuvarı Yıl Sonu Konseri, Şair Nabi Kültür Merkezinde gerçekleşti. Şair Nabi Kültür Merkezinde gerçekleşen konsere vatandaşlar ve öğrencilerin aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Müzik öğretmenleri ile birlikte sahneye çıkan minik öğrenciler, performanslarını sergilediler. Piyano resitalinde hünerlerini sergileyen öğrenciler izleyicilerden tam not aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Niyazi Kocadağ, gecenin sonunda Konservatuvar Şube Müdürlüğünde müzik eğitimlerini tamamlayan öğrencilere eğitim belgelerini takdim etti.



Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum