MHP Milletvekili Adayı Mahmut Polat Seçim Zamanı Değil Her Zaman Sahadaydık;

MHP Milletvekili Adayı Mahmut Polat Seçim Zamanı Değil Her Zaman Sahadaydık

MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Polat 14 Mayıs seçimi için çalmadık kapı girilmedik gönül bırakmayacağız dedi....


MHP Şanlıurfa’da çalışmalarını hızlandırdı. 

MHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Polat yoğun bir tempoda çalıştıklarını vatandaşlarla tek tek görüştüklerini ve bu çalışmalarda da yorulmadıklarını söyledi;  “Biz Şanlıurfa MHP milletvekili adayları olarak sadece seçim zamanı sahaya inmedik, seçimler öncesinde de halkın içindeydik. Seçim önemli bir seçim bu seçimde çalışmakta zorlanmıyoruz.




Biz Milliyetçi Harekat Partililer olarak girilmedik gönül çalınmadık kapı bırakmayacağız. Karaköprü'de Bozova'da ve diğer tüm gezdiğimiz dolaştığımız yerlerde sizlerin bu desteğini arkamızda yanımızda görünce tüm yorgunluğumuz gidiyor, daha fazla çalışma isteği geliyor. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen her bir Şanlıurfa'lı hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. dedi.



MHP Şanlıurfa'da 2 Seçim bürosu birden açtı; 



Vatandaşların milletvekili adayları için açtığı seçim bürosunun açılışında konuşan Milletvekili İbrahim Özyavuz , Şanlıurfa’da oyunu arttıran tek partinin MHP olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu: “Şanlıurfa’da günden güne büyüyen, vatandaşın talebini not alan, halkın sorunuyla ilgilenen bir partiyiz. Halkımızdan gelen bu teveccühü görünce şevkimiz artıyor, heyecanımız artıyor. İnşallah 14 Mayıs günü MHP oy patlaması yapacak. MHP kazanınca halkımız kazanacak. İnşallah hep birlikte zaferi elde edeceğiz.”




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum