MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Polat Halkın İçinde Gidilmedik Kapı Kalmayacak;

MHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Polat Halkın İçinde Gidilmedik Kapı Kalmayacak

Şanlıurfa MHP Milletvekili Adayı Mahmut Polat; Sıkılmadık El, Girilmedik gönül bırakmayacağız....

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları sahalardaki çalışmalara hız verdi, Karaköprü'de çalışmalarını MHP  il teşkilat başkanı Bakır Bostancı ve Karaköprü İlçe Başkanı Mahmut Çiftçi ve İl Başkan Yardımcısı İbrahim Dodanlı ile birlikte yürüten  Milletvekili adayı Mahmut Polat vatandaşlardan destek istedi. 


MHP Şanlıurfa’da seçim çalışmalarına ağırlık verdi. Milletvekili Adayı Mahmut Polat ve tüm adaylar, gün boyu yoğun tempoda çalışarak, vatandaşlarla bir araya geliyor.

Urfa'da MHP’ye büyük teveccüh var!

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milletvekili Adayları kendi seçim bölgelerinden ayrılmayarak, vatandaşları evlerinde iş yerlerinde semt pazarlarında ziyaret etti. Şanlıurfa'nın Milletvekili adayları MHP’nin Şanlıurfa’da birinci parti olması için büyük çalışmalar yürütüyor.


Mahmut Polat; Şanlıurfa’da MHP vakti! Sıkılmadık El Girilmedik Gönül Bırakmayacağız..

Milletvekili Adayı Mahmut Polat, Şanlıurfa’nın merkez ilçelerinde seçim bölgesi Karaköprü'de vatandaşların taleplerini dinleyip, notlarını aldı. 

Gittiği her yerde vatandaşlardan destek alan Polat, “14 Mayıs seçimlerinde Şanlıurfa'da iddialıyız. Sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmayacağız . Artık Şanlıurfa için MHP zamanı gelmiştir” diyerek, MHP’ye yoğun ilgi olduğunu vurguladı.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum