Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da Depremzedelere Anahtar Teslimi Yapacak;

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da Depremzedelere Anahtar Teslimi Yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan Urfa'da deprem mağdurlarına yönelik TOKİ konutlarının anahtar teslimi yapacak...

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı yönetimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 16 Nisan Pazar günü kente yapacağı ziyaret ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi

Toplantıya Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Zeynel Abidin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Delioğlu, 13 Nisan günü yapılan AK Parti aday tanıtım toplantısına değinerek, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Halkımızın göstermiş olduğu teveccühten dolayı son derece mutluyuz. 14 Mayıs’ta ikinci bir bayramı daha yaşayalım. Bu büyük hizmet hareketinin devamını sağlamak üzere AK Parti tekrar ülkemizi yönetmeye devam edecek diye milletimize ve kendimize olan inancımız tamdır. Bu vesileyle 16 Nisan’da Pazar günü sayın cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa’ya ziyareti olacak. Sayın cumhurbaşkanımız Pazar günü saat 16:00’da Abide Kavşağı, Nevali Otel’in arkasında inşallah halkımız hitap edecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TOKİ konutları için toplu halde bir temel atma töreni düzenleyeceğini ifade eden İl Başkanı Delioğlu, aynı gün depremzedelerle birlikte toplumun çeşitli kesimlerinden temsilcilerin de katıldığı iftar yemeğinde buluşacağını belirti.

Toplantıda söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Beyzagül de, bütün vatandaşları toplu açılış törenine davet ederek konutların anahtar teslimi yapılacağını kaydetti ve şunları söyledi: “Bunlar, bu deprem yaralarını ve sel felaketlerini cumhurbaşkanımız önderliğinde çok kısa sürede nasıl aştığımızın bir göstergesidir. İnşallah cumhurbaşkanımızın vaat ettiği konutları da zamanında yetiştirecektir. Ve diğer vaatleri de aynı şekilde bir bir yerine gelmektedir”.

Toplantıda konuşan merkez ilçe belediye başkanları Mehmet Kuş, Metin Baydilli ile Mehmet Canpolat da, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hem deprem mağdurlarına yönelik TOKİ konutlarının anahtar teslimi yapacağını hem de yeni TOKİ konutları temel atma töreni düzenleyeceğini ifade ettiler.   



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum