Şanlıurfa Valisi Ayhan’dan Türk Polis Teşkilatı'nın 178. kuruluş yıl dönümü mesajı;

Şanlıurfa Valisi Ayhan’dan Türk Polis Teşkilatı'nın 178. kuruluş yıl dönümü mesajı

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Türk Polis Teşkilatı'nın 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı....

Şanlıurfa'da Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü ile ilgili Vali Ayhan'dan mesaj

Vali Ayhan, teşkilatın, yaklaşık iki asırdır vatan ve milletin bölünmez bütünlüğünü, halkın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için büyük özveriyle çalıştığını belirtti.

Ülkenin güven ortamında tesisine yönelik takdire şayan gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatı'nın 178'inci yılına ulaşmış olmanın onur ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vali Ayhan şunları kaydetti:

" Ülkemizde uzun yıllardır huzur ve güvenin sağlanmasında büyük bir rol oynayan, üstün fedakârlıklarıyla ülkemize hizmet eden Türk Polis Teşkilatı’mızın 178. kuruluş yıl dönümünü kutlamaktayız. Vatandaşların hak ve özgürlüklerinin korunması, toplumsal düzenin ve güvenliğin sağlanması amacıyla emniyet teşkilatımızın büyük bir sorumluluk üstlendiğini belirtmek gerekir. Polislerimiz bu kutsal görevi gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden 178 yıllık bir tecrübeyle bugüne kadar başarıyla yerine getirmiştir. Polislerimizin uzun yıllardır süregelen özverili çalışmaların sonucunda Türk milleti, polis teşkilatına karşı sarsılmaz bir güven beslemekte ve destek vermektedir. Polislerimize olan bu güven ve destek, devletimize olan güven ve desteğin en somut yansımalarından biridir.

Türk Polis Teşkilatı, çağın teknolojik gelişmelerine ayak uydurarak ülkemizde ve dünyada dosta güven, düşmana korku veren bir kalkan ve caydırıcı bir güç haline gelmiştir. Suç ve suçlularla mücadele ederken bilim ve teknolojiyi yakından takip edip uygulamalarında kullanan polisimiz, geçmişte de günümüzde de milletimizin gurur kaynağı olmuştur. İnsan haklarına saygılı, hukukun üstünlüğüne ve demokratik değerlere bağlı olarak görev yapan polislerimiz; görevlerini yerine getirirken hiçbir zaman geri adım atmamış, her zaman vatandaşlarımızın yanında yer almışlardır.

Vatandaşlarımızın ve polisimizin iş birliği ile oluşturulan yenilmez güç karşısında, şer güçlerin ayakta kalma şansı hiçbir zaman olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Türk Polis Teşkilatı'nın 178. yıl dönümü vesilesiyle; tüm polislerimize fedakâr aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyorum. Bu özel günde, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, değerli gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Polislerimizle birlikte huzurlu ve güvenli bir geleceğe yürümek dileğiyle. " 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum