Demet Demet Kartlar Nerede?;

Demet Demet Kartlar Nerede?

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı yapan ve Milletvekili Aday Adaylığı için istifa eden Demet Saatçi Güven,8 Milyon liralık yardım kartlarını halka dağıtmadı iddiası Şanlıurfa’da yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere verilmesi gereken 8 Milyon Liralık yardım kartlarının akıbeti sorgulanıyor....

Şanlıurfa Akparti'den Milletvekili aday adayı olan Demet Saatçi Güven ile ilgili Ömer Seyfettin Bacaksız sosyal medya hesabından 8 Milyonluk yardım kartlarını dağıtmadığı iddia edildi.. 

Şanlıurfa’da yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere verilmesi gereken 8 Milyon Liralık yardım kartlarının akıbeti sorgulanıyor.


Edinilen bilgiye göre, Ak Parti Genel Merkezi tarafından 8 Milyon TL yüklü olan alışveriş kartlarının AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanlığı’nda ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını iddia eden gazeteci Ömer Seyfettin Bacaksız, kartların akibetini sordu.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanlığına gönderildiği iddia edilen 8 Milyon TL'lik
dağıtması gereken alışveriş kartlarının AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Demet Saatçi Güven tarafından dağıtılmadığı içerisinde 8 Milyon TL yüklü alışveriş kartlarının ortadan kaybolduğu iddia edildi.


İddia sahibi gazeteci Ömer Seyfettin Bacaksız, konuyu detayları ile sosyal medya hesabından Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatöi Güven ve Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'i de etiketleyerek sosyal medya hesabından gündemine taşıdı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN GÖNDERİLEN 8 MİLYON TL NEREDE?

Gazeteci Ömer Seyfettin Bacaksız'ın haberine göre; Ak Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven’in ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için gönderilen 8 Milyon TL'lik alışveriş kartlarının Kadın Kolları Başkanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday adayı Demet Saatçi Güven'in dağıtmadığı öne sürüldü.

Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan gazeteci Ömer Seyfettin Bacaksız ise alışveriş kartlarının dağıtılmadığını öne sürdü.

Sosyal medya hesabından dağıtılmayan yardımlarla ilgili tepki gösteren Bacaksız, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Demet Saatçi Güven’in yanıtlaması için, şu sorulara yer verdi:

• Kocanın borcunu fakir fukaranın hakkıyla mı kapatacaksın. Çık ve Şanlıurfa halkına yiğitçe açıkla. Genel Merkezin sana teslim ettiği BİM market kartları nerede ?

• Şanlıurfa Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarında kadın kollarında @dmtstcgvn1'nin fakir fukaranın hak gaspına sessiz kalmayacak, kendini 5 adet market kartına satmayacak kadar yığınla onurlu insan tanıyorum. bu zulme ve hırsızlığa ne kadar sessiz kalacaksınız?

• Nereye istifledin? Deprem ve sel afetleri sonrası @dmtstcgvn1 'e mağdurlara dağıtılmak üzere teslim edilen kadın pedi, çocuk bezi ve bebek mamaları aday olursam seçim malzemesi olarak dağıtırım denilerek bilinmeyen depolarda istiflendi. Peki aday olmasan ne yapacaksın ?

İDDİALARIN HEDEFİNDEKİ DEMET SAATÇ GÜVEN'DEN AÇIKLAMA GELMEDİ

Yardım için gönderilen alışveriş kartlarının gerçekten ihtiyacı olan hanelere ulaşılıp ulaşılmadığı konusunda bilgisine başvurduğumuz Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Demet Saatçi Güven bize dönüş sağlamadığı ve açıklamada bulunmadığı için burada söz hakkını yayınlayamadık. Konuyla ilgili tarafımıza gönderilecek bir makul cevabı olması durumunda haber sitemizde yer vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Kaynak: RHAAJANS

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum