Akparti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Feyyaz Gündoğan İddiaları Yalanladı..;

Akparti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Feyyaz Gündoğan İddiaları Yalanladı..

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Feyyaz Gündoğan hakkında, genel merkezin komisyonunda bulunan Metin Külünk’e rüşvet verdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.. İddiaya dayanak olarak bir WhatsApp yazışması gösterildi. Gündoğan, iddiayı yalanladı ve suç duyurusunda bulunacağını açıkladı....

Şanlıurfa Akparti Milletvekili Aday Adayı Feyyaz Gündoğan o iddiaları yalanladı..

Akçakale eski Belediye Başkanı Feyyaz Gündoğan'ın Milletvekili aday listesinde iyi bir sıra alabilmek için para pazarlığı yaptığı iddiası ortalığı karıştırdı. 

YAZIŞMALAR GERÇEK DEĞİL

Bazı sosyal medya hesapları tarafından gündeme getirilen iddiaya Gündoğan'dan açıklama geldi. '“Yayınlanmış olan mesajlaşma ve diyalog hiçbir zaman olmamıştır.'' diyen Gündoğan, şu yorumu yaptı: 

''Var olmamış diyalogun, kurgulanmış ve mesajlaşmasını sırf insanlara iftira atmak için alet olmanız üzücü. Bu konu ile ilgili suç duyurusunda bulunduğumda suç ortaklarınızın kimler olduğu bilgisini SAVCILIĞA verirsiniz.

BENİ YIPRATMAK İSTİYORLAR

Aday Adaylığı sürecinde beni yıpratmak isteyen bazı şahıslar, sahte bir şekilde uyarlamalar yapmıştır.

Sosyal medyada bizleri kirletmek ve karalamak istemişlerdir. Bu asılsız Paylaşım yapanlar halkında gerekli hukuki işlemleri yarın sabahtan başlatacağız. Halkımızın bu tür kirli bilgilere itibar etmemelerini rica ediyorum.''

METİN KÜLÜNK'ÜN DE ADI GEÇİYOR

ABC adlı sosyal medya hesabında, Whatsapp mesajlaşmasının Drej Ali lakaplı Ali Yasak’ın kardeşi Ethem Yasak ile Feyyaz Gündoğan arasında geçtiği ve adaylık için belirlenen ücretin Metin Külünk’e gideceği iddiası gündeme getirilmişti. 

RAKAM 20 MİLYON LİRA

İddiaya göre, seçilebilecek sıra için istenen para bir milletvekilinin 23 yıllık maaşına denk gelen 20 milyon lira.. Gündoğan'ın, Whatsapp mesajında;  “ Sorun değil satarım yine 40 dönüm tarla denkleştiririm ama adım listede olmazsa o zaman bana maddi anlamda zarar verir çünkü sattığım tarlayı aynı fiyattan alamam bir daha. Eğer listeye giremezsem kıyametleri kopartırım bu benim son şansım haberin olsun” dediği iddia ediliyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum