Şanlıurfa Akparti'de Milletvekili Aday Adaylığı Başvuru Sayısı Açıklandı;

Şanlıurfa Akparti'de Milletvekili Aday Adaylığı Başvuru Sayısı Açıklandı

Şanlıurfa Akparti il başkanı Kırıkçı, Urfa'da milletvekilliği aday adayı sayısını açıkladı...

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa’da şu ana kadar partilerine 227 kişinin milletvekili aday adayı başvurusu yaptığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne yönelik kararı imzalamasının ardından AK Parti’de seçim heyecanı sürüyor. Şanlıurfa’da AK Parti’den çok sayıda isim aday adaylıklarını açıklıyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı da yapılan başvurularla ilgili açıklama yaptı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’nda açıklamalarda bulunan Kırıkçı, bugüne kadar 227 kişinin aday adaylığı başvurusu yaptığını kaydetti. Kırıkçı, bunların 21'inin kadın, 13'ünün de engelli vatandaş olduğu bilgisini verdi.

Deprem ve sel felaketinde hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Kırıkçı, şunları söyledi:

“14 Mayıs 2023 seçim sürecine doğru hep beraber gidiyoruz. Geçen hafta aday adaylığı başvuru sürecini başlatmıştık. Ancak bu yaşanan sıkıntılar sebebiyle müracaat süresini genel merkezimiz 22 Mart Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar uzattı. AK Parti’ye olan ilginin, teveccühün, yoğunluğun ve heyecanın düşmediğine bizlerde şahit oluyoruz. Partimize müracaat eden 227 aday adaylığımız var, bunların yaklaşık 21 tanesi kadın, 13 tanesi engelli vatandaşımız müracaat etmişler. Bu AK Parti’nin halen Türkiye’nin umudu olduğunun göstergesi bu müracaat sayısı. İnşallah 2023 seçimlerinde bugün aday adaylığı başvuru teveccühünü tekrar sandıklara da vatandaşımız yansıtacak. Bizler 2023 yılında cumhurbaşkanımızı tekrar piramidin başında göreceğiz inşallah. Bu seçimin hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum”.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum