Eyyübiye Belediyesi El Attı Atıl Durumdaki Sanayi Sitesi Canlanıyor..;

Eyyübiye Belediyesi El Attı Atıl Durumdaki Sanayi Sitesi Canlanıyor..

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş; Sözümüz vardı Hamdolsun bu da tamam.. Eyyübiye Belediyesi, yaklaşık 13 yıldır atıl durumda olan Uğurlu Sanayi Sitesinin faaliyete geçmesi için beton ve asfalt çalışmasına başladı....

Şanlıurfa Uğurlu mahallesi bölgesinde 13 yıl önce yapılan sanayi sitesi, eksiklikleri nedeniyle bir türlü faaliyete geçememişti..

Eyyübiye Belediyesine gelen talepler üzerine harekete geçen Eyyübiye Belediyesi, sanayi sitesinin yol ve beton yapılması için ihaleye çıktı. İhalenin sonuçlanmasıyla birlikte sanayi sitesinde çalışmalar başladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Meclis Üyeleri ve esnafla birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kuş Eyyübiye'ye sözümüz vardı Hamd olsun bu da tamam

Sanayi sitesindeki çalışmayla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mehmet Kuş; “Sözümüz vardı. Hamdolsun. Bu da tamam. 13 yıldır atıl durumda olan 500 iş yeri barındıran Uğurlu Sanayi sitemizde beton yol, asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarına başladık. Çarklar yeniden dönecek, istihdam için yeni bir kapı daha açmış olacağız. Hayırlı olsun” dedi.





Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum