Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Regaib Kandili Mesajı;

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Regaib Kandili Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı....

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlarken, üç ayların müjdecisi olan ve Allah’ın lütfunu yeryüzüne sunduğu bu gecenin İslam âlemi ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Baydilli mesajında, "Bütün İslam âleminin heyecan ve sevinçle beklediği mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Manevi iklimin, huzurun, güzelliklerin ve İslam hoşgörüsünün fazlasıyla hissedildiği bu mübarek ayların müjdecisi de Regaib Kandilidir. Mübarek gün ve geceler şüphesiz ki Allah ile olan bağımızı yeniden gözden geçirmemiz, onun şefaat ve merhametinden istemek için önemli birer fırsattır. Tüm Müslümanlar bu mübarek gün ve gecelerin feyzinden, bereketinden istifade etmelidir.

Bu değerli günleri fırsat bilerek yardım ve sadakalarımızı artırmalı, küslük ve kırgınlıklarımızı bitirmeliyiz. Ailemize, anne ve babamıza olan muhabbetimizi, sevgimizi göstermeliyiz. Regaib gecesi bolca dua edip Allah’tan muradımızı istemek için büyük bir fırsattır ve İnşallah bu fırsatı değerlendirip âlemlerin rabbine sığınalım.  

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin Regaib Kandilini tebrik ediyor, nice hayırlı ve kutlu gecelere kavuşturmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum