Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt dönemi başladı;

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt dönemi başladı

Şanlıurfaspor haberleri geçen sezon Sarı yeşillileri 2 kez çalıştıran Teknik direktör Serdar Bozkurt dün kente geldi ve yarım sezon için imza attı...

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt dönemi resmen başladı. 

BİR SEZONDA 3'ÜNCÜ HOCA

Hoca değişiklikleri süreci 18'inci haftada 11 Aralık 2022 günü Şanlıurfaspor'un Afyonspor'a kendi sahasında 2-1 mağlup olmasından sonra başladı. O zaman lider Erokspor'la aynı puana sahiptik. Buna  rağmen Kulüp yönetimi, takımın bu seviyeye gelmesinde başrol oynayan Teknik Direktör Kemal Kılıç'la yollarını ayırdı, yerine son olarak Manisa FK'da görev yapan Levent Devrim'i getirdi.

Sarı yeşillileri Antalya'da ikinci yarıya hazırlayan ve ilk kez 0-0'lık Çorum FK  deplasmanında takımın başında sahaya çıkan Levent Devrim,  geçen Pazar 11 Nisan Stadyumunda alınan 0-0'lık Sivas Belediyespor maçı sonrasında ayrılmaya karar verdi. Levent Devrim Sarı yeşilli kulübün tarihine en kısa süre  görev yapan teknik adamlardan biri olarak geçti. 

Levent Devrim'in ayrılmasından sonra arayışlara başlayan Şanlıurfaspor, Serdar Bozkurt'ta karar kıldı. Geçen Kasım ayında Tarsus İdmanyurdu'ndan parasal sorunlar yüzünden ayrılan Antepli Teknik adam, Şanlıurfaspor''dan gelen teklifi kabul ederek kente geldi.

KRİTİK MAÇLARIN ARİFESİNDE GELDİ 

Kulüp Başkanı Emin Yetim'le bir araya gelen Bozkurt, ''Şanlıurfaspor'u, Şanlıurfa'yı iyi tanıyorum. Lider bir takıma geldim. Zorlu maçların arifesinde geldim, üzerimdeki sorumluluğun farkındayım, futbolcu kardeşlerimle el ele verip camiaya başarılı sonuçlar yaşatmak istiyoruz.'' dedi. 

Şanlıurfaspor 29 Ocak Pazar günü takipçilerinden AMED FK takımıyla deplasmanda oynayacağı kritik maçın hazırlıklarına Serdar Bozkurt yönetiminde başladı. 

Sarı yeşilliler bilindiği gibi bu maçtan sonra grupta şu an 1 puan gerisindeki takipçilerinden bir başka şampiyon adayı Esenler Erokspor'u konuk edecek. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum