Şanlıurfaspor Hocasından Önemli Açıklama Ligde kolay rakip, kolay maç yok.;

Şanlıurfaspor Hocasından Önemli Açıklama Ligde kolay rakip, kolay maç yok.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Levent Devrim rakibi küçümsemeyi yasakladı: 'Ligde kolay rakip, kolay maç yok. Her maçımıza aynı ciddiyet içinde çıkmalıyız. Sivas Belediye maçı da o maçlardan biri. Antrenmanlardaki arzumuzu, isteğimizi Pazar günü sahaya yansıtmalıyız'...

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Levent Devrim; Ligde kolay rakip, kolay maç yok. Her maçımıza aynı ciddiyet içinde çıkmalıyız.

TFF 2. Lig Beyaz grupta ikinci yarıya Çorum FK deplasmanda alınan 0-0'lık beraberlikle bağlayan Şanlıurfaspor Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Pazartesi gününü dinlenerek geçirdikten sonra Sivas maçı hazırlıklarına dün başlayan Sarı yeşillilerde Feyyaz Belen'in hafif sakatlığı sürüyor. Geçen hafta takımdaki yerini alamayan sol bek Barış Gök'ün bu hafta oynaması zor görünüyor.

Teknik Direktör Levent Devrim, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, hedefi yakalamak açısından yapmaları gerekenleri ve bazı eksiklikleri anlattı.

Sivasspor'un grupta son sırada bulunmasının kimseyi yanıltmaması gerektiğini anlatan Devrim oyuncularına; ''Çorum FK maçına nasıl ciddi bir şekilde hazırlandıysak aynı şekilde işi sıkı tutmamız gerekiyor'' mesajı verdi.

Sivas maçında büyük bir seyirci desteği altında mücadele edeceklerine inandığını vurgulayan Devrim, 'Taraftarlarımıza güzel bir futbol izlettirmek amacındayız. Neyi yapıp neyi yapamadığımızı iyi biliyoruz. Kaliteli bir kadromuz var. her takımın olduğu gibi bizim de bazı eksik yönlerimiz var ancak çok çalışarak bunları gidermeye çalışacağız. Göz doldurucu güzel bir futbolla şampiyonluğu hedefleyen bir takıma yakışır bir mücadele ortaya koyacağız. Sivas Belediyespor'u yenip liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz' dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum