Fakıbaba; Zeynel Başkan'ın Olumlu Teklife Cevap Vermesini İstedi..;

Fakıbaba; Zeynel Başkan'ın Olumlu Teklife Cevap Vermesini İstedi..

Şanlıurfa'ya gelen İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Özdiker Kuyumcular Pasajı esnafıyla bir araya gelerek sıkıntılarını ve taleplerini dinledi....

İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Özdiker pasajı esnafıyla beraber Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e seslendi. 

ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere kentte gelen İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Eşref Fakıbaba, vatandaşlar ve esnafla bir araya gelmeye devam ediyor.


Esnaf ziyaretleri kapsamında Özdiker Kuyumcu Pasajını ziyaret eden İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Eşref Fakıbaba yıkım kararıyla gündemden düşmeyen Özdiker Kuyumcular Çarşısında  esnafı ziyaret edip sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Yaşanan süreç esnaf olarak bizi yordu..

Özdiker kuyumcular pasajı esnaflarından Mustafa Üçeş;” Biz Zeynel Başkanın projesine karşı çıkmıyoruz sadece esnaf ile uzlaşmasını talep ediyoruz bu süreç hem onları hem bizi çok yordu. Kamulaştırma acil olağanüstü durumlarda olur vakıflar heyeti ile görüşülmeden bu işi kendi kendine başlattı. Esnafı kesinlikle hesaba almıyor bizimle uzlaşmayan kendisidir 3-4 tane vaadi var hiçbirini gerçekleştirmedi bir talebi de bizi oyalamak için Göbeklitepe iş merkeziydi biz onun olmayacağını kendisine belirtmiştik. Yeter Allah’tan korksun bizim de dengemiz şaştı ekonomik sıkıntıların içinde bunlarla uğraşıyoruz projesine engel olan yok biz projesine engel değiliz sadece bize hesabı almamasına ve yer vermemesine karşıyız ”dedi.

Zeynel Başkanın Cevap Vermesi Gerekiyor

Ahmet Eşref Fakıababa; ’’Bizler kişileri değil insanları zenginleştirmek zorundayız ben burada arkadaşları dinledim arkadaşlar burada bedava bir şey istemiyor bizim malımızın değerini verin diyorlar. Vatandaşlar iki taraftan komisyon kurulsun orta yol bulunsun diyor Zeynel Başkanın bu olumlu teklife cevap vermesi gerekiyor. Biz zamanında bu projeyi sunmuştuk o zaman memnun olmayan vatandaşlar vardı ve biz iptal etmiştik aceleye getirmeye gerek yok projeden önemli olan şey esnafın ve vatandaşların duasını olup gönlünü kazanmak bugün varız yarın yokuz ”dedi



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum