Erdoğan; Şanlıurfa'lı Çocuğun Hediyesiyle Çok Mutlu Oldum..;

Erdoğan; Şanlıurfa'lı Çocuğun Hediyesiyle Çok Mutlu Oldum..

Urfa'da küçük öğrenciden Emine Erdoğan'a sıfır atık hediyesi...

Şanlıurfa'da ilkokul 3’üncü sınıfa giden bir öğrenci, atık malzemeden yaptığı çerçeveye kendi fotoğrafını koyarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a gönderdi. Duyarlı öğrencinin mektubuyla çerçevesini sosyal medya hesabından paylaşan Emine Erdoğan, hediyenin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Şanlıurfa'da ilkokul 3'üncü sınıfta okuyan 8 yaşındaki Atahan Uyaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlatmış olduğu ‘sıfır atık’ projesine destek oldu.

Yazın tükettiği dondurma çubuklarını çöpe atmayıp biriktiren Uyaroğlu, çubuklardan annesinin yardımıyla resim çerçevesi yaptı. Çerçevenin içerisine resmini koyan Uyaroğlu, bir mektup da yazarak bunları Emine Erdoğan’a gönderdi.

Küçük öğrencinin hediyesi ve mektubuna duyarsız kalmayan Emine Erdoğan, hediyeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Emine Erdoğan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Güzel yavrum Atahan, dondurma çubuklarından yaptığın hediyen beni çok mutlu etti. Yeşil ve mavi yarınları senin gibi sıfır atık hareketine duyarlı çocuklarımız inşa edecek. Arkadaşlarına örnek olduğun için seni gönülden tebrik ediyor, Tayyip dedenle birlikte gözlerinden öpüyoruz.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum