10 Ocak Gazeteciler Gününde Vali Ayhan; Eleştirilemeyen bir idareci olmak istemiyorum.;

10 Ocak Gazeteciler Gününde Vali Ayhan; Eleştirilemeyen bir idareci olmak istemiyorum.

Şanlıurfatv haber; Şanlıurfa Valiliği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinliği düzenledi,...


Şanlıurfa'da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde konuşan Şanlıurfa Valisi Ayhan, kentte uyuşturucuyla mücadelede başarılı bir ivme yakaladıklarını belirterek, “Türkiye’de son 5-6 ay içerisinde en çok operasyonun olduğu, en çok gözaltının yapıldığı, en çok tutuklamaların yapıldığı ve en çok maddenin ele geçirildiği bir il oldu Urfa. Teknik takiplerimizde kendi aralarındaki konuşmalarında malzeme bulamamaktan dertleniyorlar” dedi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nde kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir otelde buluştu.

Konuşmasında gazetecilerin halkın sesi olduğuna vurgu yapan Vali Ayhan, “Hakkaniyetli, vicdanlı, doğru ve tarafsız bir anlayışla memleketimize, milletimize ve ülkemize hizmet etmeyi nasip etsin Allah. Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” dedi.

Ayhan, eleştirilmekten çekinmediğini vurgulayarak, “Eleştirilemeyen bir idareci olmak istemiyorum. Eleştirilen olmak istiyorum. Giyimimizle kuşamımızla değil, hizmetlerimizle eleştirilen olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’nın çok dinamik ve hareketli bir şehir olduğunu belirten Ayhan, “Bu hareketlilik içerisinde ister istemez ülke gündemine düşebilecek hususiyetler olabilmekte. Haberler yapılırken, kalemimizi buna yönelik oynatırken de şehrin imajını bozan, zedeleyen bir anlayışta olunmamasını isterim. Takdir sizlerin” diye konuştu.

“KENDİ ARALARINDA MALZEME BULAMAMAKTAN BAHSEDİYORLAR”

Şanlıurfa’da yaklaşık 8 aydır görev yaptığını belirten Vali Ayhan, kentteki uyuşturucuyla mücadele yakalanan ivmeden de bahsetti. Ayhan, “Türkiye’de son 5-6 ay içerisinde en çok operasyonun olduğu, en çok gözaltının yapıldığı, en çok tutuklamaların yapıldığı ve en çok maddenin ele geçirildiği bir il oldu Urfa. Teknik takiplerimizde kendi aralarındaki konuşmalarında malzeme bulamamaktan dertleniyorlar. Kendi aralarında malzeme bulamıyorlar. Bu noktaya getirdik. Mücadeleye devam. Mücadele sadece polisle olmuyor, bunun eğitim, rehabilite boyutu var. Bunlarla da ilgili çalışmamız var” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum