Şanlıurfa'da Güçlü Aile Mutlu Gelecek Paneli Düzenlendi.;

Şanlıurfa'da Güçlü Aile Mutlu Gelecek Paneli Düzenlendi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) tarafından Harran İlçesinde ‘’Güçlü Aile Mutlu Gelecek’’ konulu panel düzenlendi. Hz. Yakup Konferans Salonunda düzenlenen panel yoğun ilgi gördü ....

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) tarafından Harran İlçesinde ‘’Güçlü Aile Mutlu Gelecek’’ konulu panel düzenlendi. Hz. Yakup Konferans Salonunda düzenlenen panel yoğun ilgi gördü .

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) tarafından Harran İlçesinde ‘’Güçlü Aile Mutlu Gelecek’’ konulu panel düzenlendi. Hz. Yakup Konferans Salonunda düzenlenen panele ilgi yoğun oldu.

Şanlıurfa Kadın Aile ve Gençlik Merkezi sorumlusu Hatice Öztürk, İl Uzman vaizi ve Gençlik Koordinatörü Esma Özdemir ile öğrencilerin katıldığı panelde, ‘’Aileyi Kurmak’’, ‘’Aile Mahremiyeti ve Sosyal Medya’’, ‘’Ailede İletişim’’ ve ‘’Ailede Erdemler’’ gibi konu başlıkları ele alındı. Panelde dört konuşmacı ve bir başkan görev aldı. Konu başlıkları irdelendi ve çözüm önerileri sunuldu.

Kadın Aile ve Gençlik Merkezinin öncülüğünde başlatılan ve kendi alanında uzman kişiler tarafından düzenlenen paneller, her hafta farklı bir merkezde yapılması planlanılıyor.

Panel sonrası Borsa İstanbul Anadolu Lisesinde eğitim gören öğrencilerle de buluşuldu. ‘’Erdemli Gençlik’’ başlığı altında gençlere sunum yapıldı.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum