Şanlıurfa Deva Partisi Başkanı Tüysüz; Bu feryadın duyulması lazım;

Şanlıurfa Deva Partisi Başkanı Tüysüz; Bu feryadın duyulması lazım

DEVA Partisi İl Başkanı Av.Ahmet Tüysüz, Eyyübiye İlçesinin Bildim (Xırabsor) ve İkizce Köylerinde yaşanan elektrik problemini gündeme getirdi ve Dicle Elektrik şirketi yetkililerine sordu: ''Köyde 1 kişinin borcu olduğu için tüm köylüler elektriksiz ve susuz bırakılabilir mi?''...

Şanlıurfa Eyyübiye'de Bu feryadın duyulması lazım. Yaşlılar var hastalar var çocuklar var. 

Demokrasi ve Atılım Partisi / DevaUrfa İl Başkanı Av.Ahmet Tüysüz, elektrik sorununu gündeme getirmeye devam ediyor.

Eyyübiye İlçesinin Bildim (Xırabsor) ve İkizce Köylerini ziyaret ederek köylülerle birlikte bir açıklama yapan Tüysüz, Eyyübiye İlçesine 7 km mesafede bulunan 45 haneli Bildim Köyünün trafo patlaması nedeniyle 7 gündür elektriksiz olduğunu vurguladı ve şunları kaydetti:

''Elektrik olmayınca buna bağlı olarak su da yok. Su olmayınca temizlik de yapılamıyor. Hem insanlar hem hayvanlar susuz. Kışın ortasında bu insanlara bu muamele bu vicdansızlık kabul edilemez. Köyde 1 kişinin borcu olduğu için tüm köylüler elektriksiz ve susuz bırakılabilir mi?

Bir apartmanda 1 daire borcunu ödemedi diye tüm binanın elektrikleri kesilemiyorsa köyde de 1 kişinin borcu nedeniyle tüm köyün elektriği kesilemez.

Aynı şekilde İkizce Köyü 100 haneli bir köy. O köyün de 3 gündür elektriği yok. Bu feryadın duyulması lazım. Yaşlılar var hastalar var çocuklar var. “

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum