Şanlıurfa'lı Sporcu Savaş ÖğüşTürkiye Şampiyonu;

Şanlıurfa'lı Sporcu Savaş ÖğüşTürkiye Şampiyonu

Şanlıurfa Eyyübiye'li sporcu Savaş Öğüş Türkiye Şampiyonu.....

Şanlıurfa Eyyübiye'li Sporcu Savaş Öğüş Türkiye Şampiyonu

Karate sporundaki başarılarıyla sık sık adından söz ettiren Eyyübiyeli sporcu Savaş Öğüş Türkiye şampiyonu oldu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un sosyal medya hesabından tebrik ettiği şampiyon sporcu, Cuma günü Avrupa seçmelerine katılacak.

Eyyübiye Belediyesi AK Evler Spor Salonları'nda yeteneğikeşfedildikten sonra birçok müsabakaya katılan ve başarılarıyla Şanlıurfalıların gururu olan Savaş Öğüş, 25-30 Aralık 2022 tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenen Ümit Genç 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası’nda katıldığı, 57 kilogram altı kategoride tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

Kocaeli’deki ödül törenine katılan eski Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu da genç sporcuyu ve antrenörlerini tebrik ederek, Şanlıurfa’ya selamlarını iletti.

Daha önce de çok sayıda ulusal ve uluslararası müsabakada önemli dereceler elde ederek Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin gururu olan Savaş Öğüş, Ümit Genç U21 Türkiye Karate Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olmuştu. 

2021 yılında İstanbul’da düzenlenen ve 57 ülkeden 900 sporcunun katıldığı WKF Dünya Gençlik Ligi Karate Şampiyonasında dünya beşinciliği bulunan Savaş Öğüş, geçen yıldan bu yana sıkı şekilde hazırlandığı Türkiye Şampiyonası’nın ardından Avrupa’dan da derece ile dönmek istiyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum