Haliliye Devteşti Mahallesinde Okuma Salonu Hizmete Açıldı;

Haliliye Devteşti Mahallesinde Okuma Salonu Hizmete Açıldı

Haliliye Belediyesi Devteşti mahallesinde ki okuma salonunu düzenlediği törenle hizmete açtı....

Haliliye Belediyesi tarafından Devteyşti Mahallesinde yapılan yeni okuma salonu hizmete açıldı.

Haliliye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 100 kişi kapasiteli Devteyşti Okuma Salonu düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ev sahipliğinde yapılan törene Kaymakam Serap Özmen Çetin, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Haliliye Belediyesi meclis üyeleri ile vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Haliliye Belediye Başkanı Canpolat, Haliliye’nin en büyük yerleşim yerlerinden olan Devteyşti Mahallesinde gençlere yönelik yatırım yapmaktan mutluluk duyduklarını vurguladı.

“Gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır sloganıyla hareket ediyoruz” diyen Canpolat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Haliliye Belediyesi’nin gerek kurs merkezleri, okuma salonları, kütüphaneleri, yüzme havuzları ve branş niteliğindeki sportif alanları ile binlerce gence hizmet veriyoruz. Devteyşti Mahallesi ne söz vermiştik, buraya devasa bir yeşil alan demiştik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, TOKİ’mize teşekkür ediyoruz.”

CANPOLAT: EMNİYET BİNASI YAPILACAK YERDE KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Mehmet Canpolat, Haliliye’de ağız ve diş sağlığı hastanesi ile çocuk acil polikliniği olarak hizmet vermesi beklenen hastanenin kasım sonunda hizmete gireceği müjdesini vererek, şunları kaydetti:

“Bu ay sonuna kadar oradaki gerek poliklinik hizmetleri, çocuk da dahil olmak üzere milletin hizmetine girmiş olacak. Bölgeye söz vermiştik burası daha güvenli, daha rahat, daha huzurlu hale gelsin diye 400 bin nüfuslu en büyük ilçe Haliliye’ye bir ilçe emniyet müdürlüğü yakışır demiştik, onu da Ahmet Yesevi’deki yerimizde kazı çalışmaları başladı.”

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ise konuşmasında Haliliye Belediyesinin hizmetlerinin takdirle karşılandığını vurgulayarak, şunları söyledi:

“AK Parti belediyeleri olarak Şanlıurfa’ya hizmet adına Canpolat başkanımız geldiği günden beri özelikle gençlere yönelik, kadınlara yönelik ciddi anlamda dezavantajlı bölgede çalışmaların önünü açar oldu ve ciddi anlamda bölgelerin eksiklikleri giderilmeye çalışılıyor. Başkanımız canla başla her gün sahada ve hep halkıyla beraber. AK Parti belediyeciliği böyle bir şey. Ankara'da Şanlıurfa’nın sesi olmaya devam edeceğiz.”

Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin ise açılışın çok anlamlı bir haftada yapıldığını belirttiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bu hafta Öğretmenler Günü ve 25 Kasım kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik ve bilinçlendirme farkındalık yaratma haftası. Dolayısıyla bu açılışın bu hafta yapılıyor olması da açılışa ayrı bir anlam ve değer katıyor.”

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Canpolat ile Kaymakam Serap Özmen Çetin ve AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, okuma salonunun açılış kurdelesini kesti. Canpolat ile beraberindekiler daha sonra okuma salonunu gezdi.

100 kişi kapasiteli okuma salonu 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecek.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum