Başkan Mehmet Kuş 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı;

Başkan Mehmet Kuş 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Eyyübiye Belediyesi Öğretmenler günü etkinlikleri...

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “İnsanlığı geleceğe taşıyan nesilleri yetiştiren tüm öğretmenlerimizin onore edildiği bu günü kutluyor, mesleğini aşkla yapan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Öğretmenlik mesleğinin geçim sağlamaktan öte bir fedakârlık ve sevgi olduğunu belirten Başkan Mehmet Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

 “Konu sadece bir meslek icra ederek geçim sağlamak olarak düşünüldüğünde, her biri farklı olan onlarca çocuk içerisinde tüm gününü geçirmek pek mantıklı bir iş olarak tasavvur edilemez. Ancak küçük bir çocuğa büyüyünce ne olacaksın diye sorulduğunda, öğretmen olacağım diye verdiği cevap, bu aşkın henüz o küçük bedenlerde yeşermeye başladığının göstergesidir. Üniversite sınavlarına hazırlıkla ilk adımın atıldığı öğretmenlik aşkı, bu işi meslek olarak seçmeyenlerin anlayamayacağı, uğruna hiçbir fedakârlıkta bulunmayacağı bir iştir. Bireyden başlayarak aileyi, mahalleyi, ilçeyi, şehri, ülkeyi hatta dünyayı değiştiren yegâne faaliyet olan eğitimin baş aktörü olan öğretmenler, bu bakımdan üstün gayret ve fedakârlıkları nedeniyle her türlü övgüye layıktır. Bu vesile ile hayatımızda anne-babamızdan sonra en önemli yönlendirici olan öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum. İnsanlığı geleceğe taşıyan nesilleri yetiştiren tüm öğretmenlerimizin onore edildiği bu günü kutluyor, mesleğini aşkla yapan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Başta, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete göçmüş öğretmenlerimizi saygıyla, şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimize sağlık ve huzur dolu bir yaşam dileyerek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum”.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum