Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kılıç'tan Haftalık Değerlendirme;

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kılıç'tan Haftalık Değerlendirme

Şanlıurfaspor'un hocasından haftalık değerlendirme...

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, 10 kişi kaldıkları Somaspor maçında galip gelmelerinin oyuncuların özgüvenlerini geliştirdiğini belirterek, “Özgüven kazanmak açısından önemli sonuç oldu. 4 maçımız kaldı. İlk hedefimiz burada ilk yarıyı lider bitirmek” dedi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, geride kalan Somaspor maçını ve haftayı değerlendirdi.

Somaspor karşısında çok zor bir oyunu kazandıklarını belirten Kılıç, grubun favorilerinin kendi sahalarında oynarken Şanlıurfaspor’un deplasmanda zorlu bir mücadele yaptığını hatırlatarak, şunları söyledi:

“Biz çok zor bir oyunu kazandık. Diğer 3 rakip de kendi sahasında oynuyordu, biz deplasmandaydık. Çok güçlü takımları yenmiş bir takım. Çok koşan, ligin en genç takımıyla oynadık. Oyuna kötü başladık ama sonrasında toparlandık. 10 kişi kaldıktan sonra oyuncularımız çok büyük fedakarlık örneği gösterdiler, daha fazla koştular, 10 kişiyken galip duruma geldik. Dolayısıyla özgüvenimizi geliştirecek bir oyundu.”

Kemal Kılıç, ligin ilk yarısında kalan 4 maçı da kazanmak istediklerini belirterek, “4 maçımız kaldı. İlk hedefimiz burada ilk yarıyı lider bitirmek. Yakınız buna ama her maç zor. Her maçın stratejisi ayrı, her maça hazırlanma biçimi ayrı. Dolayısıyla zor bir süreçteyiz. Çok zor bir grup bizim grup ama şükürler olsun ki takımımız uzun zamandır lider. Averajla bile olsa lider kaldı. Bu özgüvenle ilk yarıyı bitirip şampiyon olmak için her şeyimizi ortaya koymaya devam edeceğiz” dedi.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum