Şanlıurfa Valisi Ayhan'dan Urfa'da ki tüm öğretmenlere..;

Şanlıurfa Valisi Ayhan'dan Urfa'da ki tüm öğretmenlere..

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan; Urfa'da ki tüm öğretmenleri değerli hissettiren jest....

Şehre en önemli hizmetin eğitimden geçtiğine inanan ve bu bilinçle sadece öğrencilere değil tüm eğitim camiasına her türlü desteği sunma sözü veren Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il genelindeki tüm okullara çiçek gönderdi. Öğretmenler, ilk defa karşılaştıkları bu hassasiyet karşısında sevinçlerini paylaştıkları teşekkür mesajları ile gösterdi.

Şanlıurfa'daki öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilk hediyelerini Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'dan aldı.

VALİ AYHAN'DAN TÜM OKULLARA ÇİÇEK JESTİ

" Eğitim olmazsa olmazımız" düsturuyla hareket eden ve şehrin kalkınmasının eğitim ile mümkün olduğuna inanan Vali Ayhan, eğitime olan hassasiyetini bir kez daha gösterdi. Daha önce kente yeni atanan öğretmenlere gönderdiği mektup ile öğretmenlere büyük motivasyon sağlayan Vali Ayhan bu kez de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kentte kırsal-merkez ayrımı gözetmeksizin tüm okullara çiçek gönderdi.

Öğretmenlere "İstiklal ve istikbalimizin kıymetli öğretmenlerimiz" diye seslenen Vali Ayhan kutlama mesajında da şu ifadelere yer verdi:

"Geleceğimizin, bugünün ve yarının nesillerine emin bir şekilde emanet edilmesi için siz çok değerli öğretmenlerimiz sayesindedir. Eğitim yolunda her biri birer meşale olan fedakar öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım."

ÖĞRETMENLERDEN VALİ AYHAN'A: DEĞERLİ HİSSETTİRDİ

Okul müdürlerine tüm öğretmenler adına teslim edilen çiçekler için okullardan da Vali Ayhan'a "Geldiği günden beri bizi motive eden, şanlı şehrin evlatlarına ve öğretmenlerine değerli olduğunu hissettiren Sayın Valimiz Salih Ayhan'a şükranlarımı arz ederim", "Dün bizzat kendisi, bugün de çiçeği ile her daim yanımızda olan Şanlıurfa Valimiz Sayın Salih Ayhan'a Orhangazi KAİHL Öğretmenleri olarak teşekkür ederiz", "Sayın Valimize teşekkür ederiz. Varlığınız bize güç veriyor" şeklinde teşekkür mesajları gönderildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum