Türkiye'de Sadece Şanlıurfa'da Oto Kiralama Rent A Car şirketleri Bir Arada..;

Türkiye'de Sadece Şanlıurfa'da Oto Kiralama Rent A Car şirketleri Bir Arada..

Şanlıurfa kent merkezinde farklı noktalarda bulunan oto kiralamacıları tek bir çatı altında toplandı. 94 İş yerin olduğu Türkiye’nin ilk Şanlıurfa Rent A Car Oto Kiralamacılar düzenlenen törenle hizmete girdi....

Şanlıurfa şehir merkezinde farklı noktalarda bulunan oto kiralamacılarının sayılarının son günlerde artması park sorununu da beraberinde getirdi. Kentin en işlek  yeri olan Bahçelievler Mahallesinde de sayılarının artması ve sorunlarının büyümesi üzerine Şanlıurfa Rent A Car Oto Kiralamacılar Dernek Başkanı İsmail Tumbul, Haliliye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesine oto kiralamacıların bir arada toplanması için yer talebinde bulundu.

Büyükşehir ve Haliliye Belediyesinin girişimleriyle Paşabağı Mahallesi, ŞUTİM bölgesinde yer tahsisini gerçekleştirdi. Yaklaşık 94 işyerinin yapılmasıyla birlikte oto kiralamacılar site içerisinde toplandı.

Haliliye ilçesi Paşabağı Mahallesi ŞUTİM yanında açılan Şanlıurfa Rent A Car Oto Kiralamacılar sitesinin açılışına Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Halililye Belediye Halil Canpolat, Şanlıurfa Rent A Car Oto Kiralamacılar Dernek Başkanı İsmail Tumbul, rent akar işletmecileri ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından 94 iş yerin bulunduğuŞanlıurfa Rent A Car Oto Kiralamacılar sitesi açıldı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum