Urfa’nın Çocukları Geleceğe Yetişiyor Projesinde Kız Öğrencilere Burs Kazananlar Belli Oldu;

Urfa’nın Çocukları Geleceğe Yetişiyor Projesinde Kız Öğrencilere Burs Kazananlar Belli Oldu

Şanlıurfatv haberler; Vali Ayhan, 250 kişiye verilecek olan bursun 500 kişiye çıkarıldığını açıkladı....

Şanlıurfa Valiliği tarafından ‘Urfa’nın Çocukları Geleceğe Yetişiyor’ projesi kapsamında şehir dışında üniversitede okuyan kız öğrencilere verilecek olan bursun kura çekimleri yapıldı. Vali Ayhan, 250 kişiye verilecek olan bursun 500 kişiye çıkarıldığını açıkladı.

Şanlıurfa Valiliği tarafından ‘Urfa’nın Çocukları Geleceğe Yetişiyor’ projesi kapsamında 500 kız öğrenciye verilecek olan bursunkura çekimi yapıldı.

Şanlıurfa Valiliği’nde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Ayhan, 250 kişiye verilecek olan bursu 500 kişiye çıkarıldığını açıkladı.

Vali Ayhan proje kapsamında 4 bin 947 öğrenci başvuru yaptığını açıklarken, yapılan bu başvurular arasında 2 bin 203 tanesi geçerli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde, “Şanlıurfa’nın Evlatları Geleceğe Yetişiyor” diyerek büyük bir projenin başlangıcını yaptık. Şehir dışında üniversite eğitimi gören 250 kızımıza vereceğimiz bursu 11 Ekim’de kamuoyuna duyurduk. Burs için başvuru sürecinin de 15 Ekim ile 30 Ekim tarihleri arasında olduğunu belirtmiştik. Üniversiteli 250 kız öğrencimize, ayda 400 TL olmak üzere 8 ay boyunca vereceğimiz burs için, kızlarımız urfaburs.com adresi üzerinden, istenen bilgileri doldurarak başvurularını yaptılar. Urfaburs.com üzerinden toplamda 4.947 adet başvuru bizlere geldi. Lakin bunların içinden 2.203 tanesi, istenen şartları sağlayan geçerli başvuru sayısı olarak karşımızda duruyor. Sıra, kura çekimi yapılarak; 2.203 kızımızın arasında burs alacak evlatlarımızın sonuçlarını açıklamaya geldi. Şimdi kurayı çekeceğiz. Ancak sonuçlara geçmeden önce, basın mensuplarımız aracılığıyla bir müjdeyi daha duyurmak istiyorum. Kızlarımıza bir sürpriz yaptık. 11 Ekim’de 250 olarak belirlediğimiz sayıyı 500’e çıkardık! Bugün, üniversiteli 500 kızımıza burs sağlamış olacağız.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum