Dolu Dolu Halfeti Vali Ayhan Giydi Önlüğü Aldı Küreği..;

Dolu Dolu Halfeti Vali Ayhan Giydi Önlüğü Aldı Küreği..

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Halfeti ziyareti dolu dolu geçti.....

Şanlıurfa Vali Salih Ayhan, ilçe gezilerine devam ediyor.   Halfeti gezisi kapsamında bir dizi temaslardan bulundu.

Halfeti İlçe ziyareti kapsamında ilk olarak Halk Eğitim Merkezi kurslarını ziyaret eden Vali Ayhan, kursiyerlerimizle bir araya gelip, çalışmaları inceledi.

Vali Ayhan, Halfeti temasları kapsamında Meslek Yüksekokulu ziyareti gerçekleştirerek Aşçılık Bölümü öğrencileriyle yemek yaptı. Ayhan, "Okullarımızın bütün kademelerinde fiziki altyapıları güçlendirerek, akademik eğitimin en iyi şekilde devamlılığını sağlamalıyız. “dedi.

İlçede İstihdam ve üretim merkezlerine büyük önem veren Vali Ayhan, tekstil sektöründe faaliyet gösteren atölyeyi gezerek üretim alanlarında incelemelerde bulundu.

Vali Ayhan, Kore Gazimiz Osman Uçar'ı evinde ziyaret etti. Gazi Osman Amca ile sohbet eden Vali Ayhan, "Gazilerimizin bu vatana yaptığı fedakârlıklar asla unutulmayacaktır." dedi

Vali Ayhan, Halfeti ziyaretleri kapsamında karagül hasadına katıldı. Ayhan, Her geçen gün bir kez daha, şehrimizin nasıl kıymetli ve bereketli topraklara sahip olduğuna hayranlıkla şahit oluyoruz. “dedi

Vali Ayhan, Halfeti ziyaretleri kapsamında bölgeye has olan Tatayn zeytini hasadına katıldı. Ayhan, “Tarım üretiminde ürün çeşitliliğini artırmamız çok önemli. Yöreye özgü ürünlerimizle, şehrimizin adını daha da sık duyurmanın vaktidir." ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan son olarak zeytin işleme tesisini ziyaret etti. Ziyarette, tarımsal ürünlerini işleyerek katma değer kazandırmanın önemine vurgu yapan Vali Ayhan; “Tarladan sofralarımıza gelişine kadar tarım ürünlerimizin her aşamasına dahil olmalıyız." dedi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’a ilçe ziyaretleri kapsamında Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ve İlçe Kaymakamı Zikrullah Erdoğan eşlik etti.










Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum