Şanlıurfa'da Fabrikalar Yükseliyor..;

Şanlıurfa'da Fabrikalar Yükseliyor..

Şanlıurfa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile FLO Ayakkabı üretim fabrikası arasında 343 kişilik “İşbaşı Eğitim Protokolü” imzalandı....

Şanlıurfa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile FLO Ayakkabı üretim fabrikası arasında 343 kişilik “İşbaşı Eğitim Protokolü” imzalandı.

Şanlıurfa'da işkur Kuruma kayıtlı işsizlerin mesleki deneyim ve tecrübe edinmeleri, teorik eğitimini aldıkları mesleklerde uygulamayı görmeleri ve çalışma ortamına uyumunun sağlanması amacıyla düzenlenen programın imza töreni OSB’de bulunan FLO ayakkabı fabrikasında yapıldı.

Urfa işkur il Müdürlüğü ile FLO Ayakkabı üretim fabrikasında “işbaşı eğitim programı” protokolüne Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, FLO Ayakkabı Üretim Fabrikası genel müdürü katıldı.

Şanlıurfa Valisi Ayhan, “343 hemşehrimiz, bu programla mesleki tecrübe kazanarak iş sahibi oluyorlar.” dedi.

 Şanlıurfa Valisi Salih Ayna OSB ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Vali Ayhan, İŞKUR’un projeleri kapsamında hayata geçen “işbaşı eğitim programı” protokolü için 3Gen Taban ve Ayakkabı fabrikasındaki törene katıldı.

Ayhan, “Gençlerimiz işbaşı eğitim ile hem üretiyor hem de öğreniyor.”

Vali Ayhan, OSB ziyaretlerine PROLAB ayakkabı üretim fabrikası ile devam etti. İŞKUR projesi kapsamında işbaşı eğitim alacak olan gençlerimizin protokol törenine katılan Vali Ayhan, “Güçlü yarınlarımız, üretim bantlarındaki nitelikli iş gücünden geçiyor.” dedi.


’Her yeni fabrika temeli, gelişen Urfa'mızın ayak sesleridir’’

Vali Ayhan OSB ziyaretleri kapsamında, Valiliğin himayelerinde Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığın yaptığı fabrika inşaat alanında incelemelerde bulunarak teknik personelden bilgi aldı.

Vali Ayhan’ın OSB ziyaretlerinin sonunda, yapımı devam eden ayakkabı fabrikası  inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Yetkililerden bilgi alan Vali Ayhan, "Yükselen yeni fabrikalarımız ile Urfa'mız üretim anlamında da cazibe merkezi olma yolundadır." dedi.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum