Eyyübiye'de Devasa Yapı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katılımıyla Açılacak;

Eyyübiye'de Devasa Yapı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katılımıyla Açılacak

Eyyübiye haberleri...

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapımı yüzde 95 oranında tamamlanan Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Kuş, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyük ve en kapsamlı Millet Bahçesi’nin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bölgenin en büyük ve sosyal donatıları en fazla olan Millet Bahçesi’nin yapımında sona gelindiğini söyledi.

Sosyal donatıları, sportif alanları, ağaçlandırma, yapısal ve bitkisel peyzaj, açık hava mobilyaları, kamelyalar, banklar, aydınlatma ve sulama sistemleriyle devasa bir tesis olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nin tamamlanma aşamasına geldiğini kaydeden Başkan Kuş, “Millet Bahçemizin içerisinde yürüyüş ve bisiklet yolları, halı sahalar, tenis, voleybol ve basket bol sahaları var. Bahçemizde bir de düğün salonumuz olacak. Gençlerimiz için millet kıraathanesi, çocuklarımız için oyun alanları, mesire alanları yer alacak. Türkiye’nin en donanımlı Millet Bahçelerinden birini Eyyübiye’mize kazandırıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum