Karaköprü Belediye Personellerine Zam Sözleşme İmzalandı;

Karaköprü Belediye Personellerine Zam Sözleşme İmzalandı

Şanlıurfa Karaköprü Haberleri...

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Belediye- İş Sendikası arasında imzalanan ek protokolle kurumda çalışan işçilerin yemek yardımı ücreti 11 liradan 55 liraya yükseltildi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kurumda çalışan personele sözleşmelerindeki yemek yardımı ücretini günlük 11 liradan net 55 liraya çıkardı. Daha önce de kadrolu işçi ve memur personele ek protokolle ara zam yapan Başkan Baydilli, Belediye- İş Sendikası ile bir ek protokol imzalayarak işçilerin yemek ücretinde iyileştirme yaptı.

Karaköprü Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ek protokol imza törenine Başkan Baydilli’nin yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Belediye – İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak, belediye başkan yardımcıları ve personel katıldı.

Programda bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü’ye hizmet etme noktasında personelin verdiği emeğin çok önemli olduğuna değinerek, “Ekonomik olarak zor bir dönemden geçmemize rağmen işçi kardeşlerimizin mağdur olmaması için çalışıyoruz. Yeri gelince personelimizin sıkıntısını bir nebze azaltmak için böyle düzenlemeler yapmaya çalışıyoruz. Çünkü Karaköprü’yü personelimizle yürüttüğümüz çalışmalarla yönetiyoruz. İlçemizi kalkındırmak için verdiğimiz mücadelenin baş kahramanları şüphesiz ki sahada mücadele veren işçi kardeşlerimizdir.

Tüm işçi kardeşlerime verdikleri emeklerden dolayı teker teker teşekkür ediyorum. Yemek ücretlerindeki bu iyileştirmenin personelimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah çok daha fazlasını yapabilmeyi nasip etsin” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise sahada çalışan işçilerin alacağı her ücreti sonuna kadar hak ettiğini ifade ederek, “Şahsiyet olarak şehrin en zor ve önemli işlerini yürüten arkadaşların en iyi ücreti alması inancındayım. İşçi kardeşlerimiz namusuyla, alın teriyle çalışan ve evine helal rızık götüren insanlardır. Şehrimizi sizin özverili çalışmalarınız güzelleştiriyor, inanıyorum ki sizinle birlikte daha güzel işlere imza atacağız.  

Belediye – İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Adem Şıltak da personele karşı ılımlı tutumu ve kendilerine yardımcı olmasından dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Başkan Baydilli ve Milletvekili Cevheri programın ardından katılım gösteren tüm personelin elini tek tek sıkarak uğurladı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum