Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklamalar;

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklamalar

Şanlıurfatv Haberler;...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yoklukların, ekonomik krizlerin ülkesinden sanayisiyle ihracatıyla turizmiyle tarımıyla ekonomisi göz dolduran bir Türkiye’ye ulaştıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde “2000 Köy Yaşam Merkezinin Açılış Töreni”nde konuştu.

"Günümüz dünyasında ilerlemenin rekabetin ilk göstergelerinden biri eğitim-öğretimde alınan mesafedir. Köy yaşam merkezlerini eğitimde gelenekle geleceği buluşturan stratejik hamlelerimizden biri olarak görüyorum" diyen Erdoğan, konuşmasında Türkiye Yüzyılı vizyonuna değindi. 

"2023’ü her bakımdan ülkemiz için yeni bir dönemin mukaddimesine dönüştürmek istiyoruz. Türkiye yüzyılı programımız bu hedefimizin adeta çatısını kurmaktır" diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye’yi son 20 yılda nasıl bölgesinin ve dünyanın parlayan yıldızı haline getirdiysek, inşallah bugün de milletimizin ve insanlığın tarihinde yeni bir dönemin muştusu olacak Türkiye Yüzyılı'nı beraberce hayata geçireceğiz. Gazete köşelerinden tv ekranlarından veya sosyal medya mecralarından umutsuzluk aşılayan insanımıza sürekli yapamazsınız diyen özgüven fukaralarına pirim vermeyeceğiz." 

Türkiye’nin bugün bulunduğu yere birilerinin inayetiyle değil nice sinsi oyunlarla dolu zorlu bir yolculuktan sonra ulaştığını kaydeden Erdoğan, elde edilen hiçbir kazanımın altın tepside kendilerine sunulmadığını söyledi. Erdoğan, “Yoklukların ekonomik krizlerin ülkesinden sanayisiyle ihracatıyla turizmiyle tarımıyla ekonomisi göz dolduran bir Türkiye’ye işte bu şekilde ulaştık. Vesayetin adeta kol gezdiği bir ülkeyi demokrasisi parmakla gösteren bir seviyeye bu şekilde taşıdık" dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum