Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Şutso Başkanı ve Meclis Başkanı Seçilenler Kesinleşti;

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Şutso Başkanı ve Meclis Başkanı Seçilenler Kesinleşti

Şanlıurfatv haber...

ŞUTSO başkanı ve Şutso Meclis başkanı belli oldu. 

Şanlıurfa’da kentin gidişatı, istikbali, istikrarı açısından son derece önemli olan bir seçim gerçekleştirildi. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ŞUTSO) meslek komitesi ve meclis üyelerinin geçen hafta belirlenmesinin ardından bugün odanın yeni yönetim kurulu için seçim yapıldı.

Meclis üyeliğini kazanan 77 isim, bugün ŞUTSO’nun yeni başkanını ve yönetimini belirlemek için sandık başına gitti.

Mevcut başkan İbrahim Halil Peltek ve Mehmet Doğan Yetim’in başkanlık için yarıştığı seçimde yönetim kurulu başkanının yanı sıra disiplin kurulu ve TOBB delegelerinin seçimi de yapıldı.

Seçimde oy verme işlemi saat 10.00’da başladı. Oy verme işlemi saat 14.00’a kadar sürdü. Ardından oy sayımına gidildi.

2 OY FARKIYLA YARIŞI ÖNDE BİTİRDİ

Mehmet Doğan Yetim, mevcut başkan İbrahim Halil Peltek’in elde ettiği 37 oya karşı 39 meclis üyesinin desteğini alarak ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

ŞUTSO'da başkanlığa Mehmet Doğan Yetim’in seçilmesinin ardından son olarak yapılan meclis başkanı seçimini de Serhat Karadağ kazandı. Adayların aldığı oylar da belli oldu

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) seçimlerinde kazanan isimler belli oldu.

İki aşamalı seçimlerde sabah saatlerinde ŞUTSO başkanlık yarışı yaşandı. Yarışı Mehmet Doğan Yetim kazandı. Saat 15.00-17.00 arası ise meclis başkanlığı seçimi yaşandı.

Meclis üyeliğini kazanan 77 isim, bugün ŞUTSO meclis başkanını seçmek için sandık başına gitti.

Seçimde iş adamları Serhat Karadağ ve Serhat Gerger ŞUTSO'da meclis başkanı olmak için yarıştı. Sandıkların kapanmasıyla sonuçlar da kısa sürede açıklandı ve Serhat Karadağ aldığı 41 oyla seçimi kazanan taraf oldu. Gerger'in ise 35 oy aldığı öğrenildi


Mehmet Doğan Yetim, seçim sonucunun Urfa’ya hayırlı olmasını diledi. Yetim, seçim sonuçlarının ardından yaptığı ilk açıklamada, şunları kaydetti:

“Seçimin sonucu şehrimize, ticaret sanayi odamıza hayırlı olsun. 15 bin tane üye. Hizmet bize düştü. Bugüne kadar başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Aynı zamanda ben de başkan yardımcısı olarak görev yapıyordum. Bundan sonra şehrimizin sanayisini, turizmini, tarımını geliştirmek için gece gündüz demeden 77 tane meclis üyemizle birlikte, kardeşlik içerisinde görevimize devam edeceğiz. Hepimize hayırlı olsun.”

ŞUTSO Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Mehmet Doğan Yetim (Başkan). Mustafa Taş, Mustafa Zahit, E.Sabri Akaltun, Bedir Süzer, Ahmet Önkol, Metin Ilengiz, Yılmaz Güvenç, Reşit Yıldız, Ömer Faruk Gayberi, Mehmet Çetin.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum