Şanlıurfa'nin iki İlçesinde Korucu ve Muhtarlara Kara Avcılığı Eğitimi Verildi;

Şanlıurfa'nin iki İlçesinde Korucu ve Muhtarlara Kara Avcılığı Eğitimi Verildi

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Şubesi (DKMP), ekipleri Hilvan ve Siverek ilçelerinde Jandarma personeli, köy korucuları ve muhtarlara kara avcılığı eğitimi verildi....

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Şubesi (DKMP), ekipleri Hilvan ve Siverek ilçelerinde Jandarma personeli, köy korucuları ve muhtarlara kara avcılığı eğitimi verildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Şubesi (DKMP), jandarma ekiplerine kara avcılığı eğitimi verildi.

Kaçak avcılıkla mücadele ve doğal yaşamı koruma çalışmaları kapsamında başlatılan eğitim çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında DKMP ekipleri Hilvan ve Siverek ilçelerinde Jandarma personeli, köy korucuları ve muhtarlara kara avcılığı eğitimi verildi.

Doğa Koruma Milli Parklar Şanlıurfa Şube Müdürlüğü yaptığı açıklamada,’’ Hilvan İlçe Jandarma ve Siverek İlçe Jandarma Karakollarında, Şanlıurfa Dkmp personeli tarafından Jandarma personeli, köy korucuları ve muhtarlara 4915 sayılı kara avcılığı kanunu ve uygulamaları konularında eğitim verilmiştir.’’ ifadeleri kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum