Başkan Canpolat; Bilim ve Kültürel Öğretiler Bizi Hayata Hazırladı..;

Başkan Canpolat; Bilim ve Kültürel Öğretiler Bizi Hayata Hazırladı..

Şanlıurfa Veteriner Hekimlerin kongresinde konuşan Başkan Canpolat Bilim ve Kültürel anlamda Öğretiler Bizi Hayata Hazırladı.....

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 15'inci Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresinde yaptığı konuşma ile veteriner hekimlere seslenerek, “Veteriner hekim arkadaşları da yaptıkları çalışmalardan ötürü tebrik ediyorum” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa’da düzenlenen 15'inci Ulusal Veteriner Mikrobiyoloji Kongresine katıldı.

Veteriner hekimlerin bir araya geldiği kongrede Canpolat, Kongre Başkanı Prof. Dr. Oktay Keskin, Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Murat Yıldırım, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek yer aldı. Yaptığı konuşma ile veteriner hekimlere seslenen Canpolat, Harran Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezunu olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Yaptıkları çalışmalardan dolayı veteriner hekimleri tebrik eden Canpolat, açıklamasında, “2001 Harran Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezunuyum, iyi ki de veterinerlik fakültesi mezunuyum. Almış olduğumuz dersler, hocalarımızdan öğrenmiş olduğumuz hem bilim hem de kültürel anlamındaki öğretileri bizi hayata hazırladı. Bizim dönemimizde yine kurulan, çok da güzel faaliyetler yapan değerli oda başkanımız aramızda. Abdullah Açıkgöz, mesleki olarak da neler yapabiliriz. Gayreti içerisinde, odamızda çok güzel faaliyetler sunuyor. Ben de, Abdullah başkana o zaman başkan yardımcısı olarak destek vermiştim. Odamızı da, veteriner hekim arkadaşları da tebrik ediyor, taktir ediyorum. Çok değerli hocalarım, Şanlıurfa’mıza hoş geldiniz, iyi ki varsınız diyorum” ifadesini kullandı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum