Haliliye'de Ahmet Yesevi Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Yardım Kompleksi Açılıyor;

Haliliye'de Ahmet Yesevi Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Yardım Kompleksi Açılıyor

Şanlıurfa Haliliye'de Ahmet Yesevi Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Yardım Kompleksi açılışa gün sayıyor....

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yapımında sona gelinen Ahmet Yesevi Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Yardım Kompleksini inceledi.

Haliliye Belediye, Ahmet Yesevi Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Yardım Kompleksi açılış için gün sayıyor.

İnşaat çalışmaları tamamlanan projeyi beraberinde Şanlıurfa Pazarcılar Dernek Başkanı Mehmet Emin Kızılateş, Başkan Yardımcıları Mehmet Aslan ile Mehmet Erol ve teknik ekiple inceleyen Başkan Canpolat, 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilen kompleks projesinde çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Kapalı semt pazarı-otopark ile 10 bin kişiye hizmet verecek Aşevi, Sosyal Market ve Giyim Market’in yer aldığı Ahmet Yesevi Kompleksinin bölgenin ihtiyaçlarına yanıt vereceğini kaydeden Canpolat, Kompleks Projesinin 4 Kasım Cuma günü açılacağını bildirdi.

Canpolat, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Ahmet Yesevi Mahallemiz yaklaşık 40 binin üzerinde bir nüfusa sahip. Burada semt pazarı ihtiyacı vardı. Biz de buraya bir kompleks tesisi yapalım dedik. Parklarıyla birlikte, aynı zamanda kot farkıyla alttan çıkan Sosyal Yardım Kompleksi Tesisini inşallah 4 Kasım Cuma günü açmış olacağız. Şimdiden Ahmet Yesevi Mahallemizin sakinlerine, ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun diyorum” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum