Beyazgül; Fakıbaba Başarılı Değil..;

Beyazgül; Fakıbaba Başarılı Değil..

Beyazgül Fakıbaba'nın belediye başkanlığında başarılı bulmadığını da ifade ederek "Ben başarılı bulmuyorum. Başarılı değil" dedi....

Partisinden ve milletvekilliğinden istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba'nın iddialarını yanıtlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül "Fakıbabanın eski popülitesi var mı?" sorusunu da yanıtladı ve istifasına dair eleştirilerde bulundu.

"FAKIBABA BAŞARILI DEĞİL"

Başkan Beyazgül Fakıbaba'nın belediye başkanlığında başarılı bulmadığını da ifade ederek "Ben başarılı bulmuyorum. Başarılı değil" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili iken geçtiğimiz günlerde istifa ettiğini duyuran ve Ahmet Eşref Fakıbaba, gündemdeki yerini hala koruyor. 

Sadece istifa etmekle kalmayıp "Hırsızlık yapan var. Malı götüren var. Onun bunun malına el koyan var. Adam öldüren var. Tefeci var" sözleriyle de bir çok iddiada bulunan Fakıbaba bu akşam TV100 Programında konuşulan isim oldu. Programa Fakıbaba'nın arsa satışı yaptığını iddia ettiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de telefonla katıldı ve soruları yanıtladı. 

"FAKIBABA'NIN ESKİ POPÜLİTESİ YOK!"

Soruları yanıtlayan Başkan Beyazgül "Fakıbaba'nın eski popülitesi var mı?" sorusuna "Ben yok diyorum. Ne oldu da istifa etmiş, halk bunu anlamış değil. Ben küstüm gidiyorum. Bu halkta karşılık bulmadı" dedi.

"HANİ HALKLA KARAR VERECEKTİN?"

Fakıbaba'nın istifasını eleştiren Beyazgül "Bir çok konuşmasında halkla birlikte karar vereceğim demişti. Hani halkla birlikte karar verecektin? Bizim milletvekilleriyle uyum halinde bir ilişkimiz var.  Bu resim içinde olmayan bir kişi vardı Fakıbaba'nın kendisidir. 1 defa Urfa'ya gelmiştir. Başka da gelmemiştir" ifadelerini kullandı. 


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum