Halfeti’de Göl Temizliği ve Ağaç Dikimi;

Halfeti’de Göl Temizliği ve Ağaç Dikimi

Şanlıurfa ŞUTSO AB Bilgi Merkezi tarafından düzenlenen ‘Göl Temizliği ve Ağaç Dikim Etkinlik’ yapılan ağaçlandırma programı...

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Şutso Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi Koordinatörü Erol Yüncü’nün organizesiyle düzenlenen Göl Temizliği ve Ağaç Dikim Etkinlik programı sona erdi.

Avrupa Birliği tarafından her yıl düzenlenen sahil temizleme etkinlikleri kapsamında Saklı Cennet Halfeti’de 20-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen göl temizliği ve ağaç dikim etkinlik programı, Halfeti Belediyesi tarafından belirlenen alanda ağaçlandırmanın gerçekleştirilmesinin ardından tamamlandı.

Toplumda çevre bilinci konusunda farkındalık oluşturmak ve denizlerin korunmasına dikkat çekmek amacıyla Şanlıurfa AB Bilgi Merkezi’nin, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ve Halfeti Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği etkinlik, Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesindeki Birecik Baraj Gölü ve çevresinde 4 gün sürdü. Onlarca poşet çöpün çıkarıldığı etkinlikte, katılımcıların özveriyle çalışmaları dikkat çekti.

Gerçekleşen ağaç dikim ve göl temizliği etkinliğine, Halfeti Belediyesi yetkilileri ve gönüllüler katıldı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum