Eyyübiye Belediyesi’nden Cumhuriyet Konseri;

Eyyübiye Belediyesi’nden Cumhuriyet Konseri

Eyyübiye Belediyesinden konsere davet....

Eyyübiye Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, Şanlıurfalıları ünlü sanatçı Ekin Uzunlar ile buluşturacak. Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı Konseri etkinliği, ünlü sanatçı Ekin Uzunlar’ın katılımıyla Haleplibahçe'de gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa’nın en genç ilçesi Eyyübiye’de, özellikle gençlere yönelik sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerine büyük önem veren Eyyübiye Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle halka açık ücretsiz bir konser daha düzenliyor.

Karadeniz müziğinin genç yeteneklerinden Ekin Uzunlar’ın sahne alacağı Cumhuriyet Konseri, 28 Ekim 2022 Cuma akşamı saat 20.00’da Haleplibahçe’deki El Ruha Otel önündeki etkinlik alanında gerçekleştirilecek.

Eyyübiye Belediyesi’nin sadece belediyecilik hizmetleriyle değil, gençlere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetleriyle de geleceğe yatırım yaptığını belirten Başkan Mehmet Kuş, “Cumhuriyetimizin ilanının 99’uncu yıldönümünde, bu coşkuyu tüm halkımızla yaşamak istiyoruz. 28 Ekim akşamı, tüm hemşerilerimizi, özellikle de gençlerimizi Halepli bahçe’deki konser etkinliğimize davet ediyor, Cumhuriyet Bayramımızı şimdiden kutluyorum” dedi.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum