Şanlıurfaspor Maçları Canlı Nasıl İzlenecek;

Şanlıurfaspor Maçları Canlı Nasıl İzlenecek

Şanlıurfaspor canlı maç izlemek için yapmanız gerekenler;...

Şanlıurfaspor maçı canlı izle özelliği ile nasıl izlenecek? Açıklama geldi

Taraftarlar canlı maç yayınına ulaşılamayınca Fuchs Sports'tan açıklama geldi:: ''Uygulamamız IOS tarafında IOS11 ve üzeri versiyonlarda çalışmaktadır. IOS versiyonunu cihazınız desteklemiyorsa, https://fuchssports.com.tr adresinden erişebilirsiniz''

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig yayıncısı bilindiği gibi Fuchs Sports olmuştu. 5 sezon boyunca maçları ekranlara getirecek Fuchs Sports 15-16 Ekim’de TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig’de yayınlayacağı maçları açıklamış,  DüzcesporŞanlıurfaspor karşılaşması da listede yer almıştı.

Aşırı yoğunluktan dolayı fuchssports.com.tr sitesine önce girilemedi. İlerleyen dakikalarda problem çözüldü. Ancak futbol severler karşılaşmayı sağlıklı şekilde izlemekte zorlandı, yayında sürekli kesintiler yaşandı. 

 Fuchs Sports'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Değerli Taraftarlarımız, Bildiğiniz üzere henüz test sürecindeyiz, geliştirmeler devam ediyor. Şu anda Android tarafında Google Gizlilik Politikaları tarafında oluşan bir onay süreci nedeni ile Android den yayın yapılamayacaktır. https://fuchssports.com.tr adresinden erişebilirsiniz. Uygulamamız IOS tarafında IOS11 ve üzeri versiyonlarda çalışmaktadır. IOS versiyonunu cihazınız desteklemiyorsa, https://fuchssports.com.tr adresinden erişebilirsiniz'' denildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum