Urfa'da Yetim Çocuklara Bisiklet Hediye Edildi..;

Urfa'da Yetim Çocuklara Bisiklet Hediye Edildi..

Şanlıurfa İHH şubesi yetim çocuklara bisiklet hediye etti....

İHH Şanlıurfa Şubesi koordinasyonunda yetim çocuklara yönelik şenlik düzenlendi. Çeşitli oyunların ve etkinliklerin yapıldığı programda, 400 yetim çocuğa da bisiklet hediye edildi.

Şanlıurfatv; İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Şubesi, Yetim Dayanışma Günleri programında yetimleri sevindirmek ve mutluluklarına vesile olmak için Eyyübiye’de yer alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yenice Spor Kompleksinde yarışmalar, halat yarışı ve yüz boyama etkinlikleri düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Yasin Akgül, İl Müftüsü Ramazan Tolan, İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atila, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Göç ve Uyum Hizmetleri Daire Başkanı İbrahim Karatüme, gönüllüler ve bağışçılar katıldı.

İHH olarak hayırseverlerin destek ve katkıları ile yarısı Urfalı yarısı Muhacir olmaz üzere 400 yetim çocuğa bisiklet hediye edildi.

YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atila 10 yıla aşkındır Yetim Dayanışma Günleri adı altında yetim çocukları sevindirme programları yaptıkları belirterek şu ifadeleri kaydetti:

“Bu programlarına en fazlasını Urfa ilinde yapıyoruz. Yılda 50 ile 60 arasında yetim sevindirme programları düzenliyoruz bugün de o günlerden biri. Bugün hayırseverlerimizin destekleri ile gelen 400 bisikletlerimiz sahadadır. 400 yetim ailemize her birine bir bisiklet gidecek şekilde. Hem de çocuklarımızı çeşitli etkinliklerle eğlendiriyoruz. Şunu hedefliyoruz yetim çocuklarımızın kendilerini yalnız hissetmesin. Anneleri çocuklardan daha çok seviniyor. Bağışçılarımıza gönüllülerimize teşekkür ediyorum”.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum