Şanlıurfa Milletvekili Aydnlık; PTT’de Şube ve Personel Eksiliği Vatandaşı Mağdur Ediyor;

Şanlıurfa Milletvekili Aydnlık; PTT’de Şube ve Personel Eksiliği Vatandaşı Mağdur Ediyor

Şanlıurfa'da Ptt şubesi ve personel eksikliği.....

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa’da PTT Şubesi yetersizliği ve kargo dağıtım personeli eksikliğinin vatandaşları mağdur ettiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa’da PTT Şubesi yetersizliği ve kargo dağıtım personeli eksikliğinin vatandaşları mağdur ettiğini söyledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, yaptığı açıklamada; “PTT kargoya kabul edilen malzemelerin vatandaşa dağıtımı günler ve haftalarca zaman alıyor.

Birçok vatandaşımıza PTT kargodan adınıza düzenlenen sürücü belgesi ve kimlik ile VB. barkod numası ile kabul edilen malzemeler en kısa sürede tarafınıza teslim edilecek denmesine rağmen teslimat çok uzun süre alıyor. Bu geç teslimatlar vatandaşlarımızı mağdur durumda bırakıyor. Edindiğimiz bilgiye göre, Nüfusu 2 buçuk milyona yaklaşan Şanlıurfa’mızda yaşanan sorunların kaynağı PTT’de kargo dağıtımı yapan elamanların sayısının yetersiz olduğudur.

Yetkililerin vatandaşların mağdur olmaması için PTT’de kargo dağıtımı yapan elaman sayısını artırmaları gerekmektedir. PTT Kargo sıkıntısının yanı sıra Şanlıurfa Merkezde ve İlçelerimizde PTT Şubesi yetersizliği de bulunmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa kent merkezinde ve ilçelerimizde esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz kapsamında İl ve İlçelerimizdeki PTT Şubelerini de ziyaret ettik. Her ziyaret ettiğimiz PTT şubelerinde vatandaşların uzunca kuyruklar oluşturduğunu gördük. Bu uzun kuyrukların neden kaynaklandığını sorduğumuz vatandaşlardan hep Şube ve personel eksikliği cevabını aldık. GAP’ın başkenti Şanlıurfa’mızda vatandaşlarımızın PTT kuyruklarında saatlerce sıra beklememesi gerekiyor.  Bu sorunların çözüme kavuşması için PTT yetkililerinin İlimiz merkezinde ve İlçelerimizde bir an önce Şube ve personel sayısını arttırmaları gerekiyor.

Vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi adına bu olayın sürekli takipçisi olacağız” diye konuştu.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum