Şanlıurfa Valisi Meslek Liseleri Olmazsa Olmazımız;

Şanlıurfa Valisi Meslek Liseleri Olmazsa Olmazımız

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Meslek Liselerini ziyaret etti....

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Haliliye Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Karaköprü GAP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.


Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, Karaköprü Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ve Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz ile birlikte okulu gezen Vali Ayhan, sınıflarda ve atölyelerde öğrencilerle bir araya gelerek eğitimleri üzerine bir süre sohbet edip, kitap hediye etti.


Öğretmenler odasında okul idarecilerinden ve hocalardan yapılan çalışmalara ilişkin bilgi alan Vali Salih Ayhan, mesleki ve teknik eğitimin önemine dikkat çekti. Vali Ayhan, şunları kaydetti:


”Öğrencilerimiz hem okuyup hem de üretime katkı sağlıyor. Bu anlamda meslek liseleri eğitim ve üretim arasında bir köprü vazifesi görüyor. Kalifiye eleman yetiştiren bu okullara Urfamızın ihtiyacı var. Bu okullarımız,  çalışma hayatının ihtiyaç duyduğu nitelikli ve donanımlı gençlerimizin yetiştirilmesinde çok önemli bir yere sahip. Bu yüzden meslek liseleri bizim için, ülkemiz için, geleceğimiz için olmazsa olmazımızdır’

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum