Tweet düzenleme butonu geliyor;

Tweet düzenleme butonu geliyor

Twitter'da tweet düzenleme fiyatı ne kadar olacak. Sosyal medya Twitter'ın uzun zamandır beklenen tweet düzenleme butonu geldi....

Twitter'da tweet düzenleme özelliği ne kadar olacak? 

Twitter tweet düzenleme nasıl satın alınacak?

Twitter Sosyal medyada kullanıcıları tarafından uzun bir süredir beklenen, hatta sosyal medya üzerinde sıkça gündem olan tweet düzenleme butonu nihayet geliyor. Bugün ise kimler tarafından erişilebilir olacağı ve kullanım bedeli ortaya çıktı.

Twitter tweet düzenleme için tarih verdi

Twitter Şirketi, geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinde kullanıcılarından gelen yoğun talep sonrasında paylaşım yaptıktan sonra düzenlemelerine izin vereceği tweet düzenleme butonu üzerinde çalıştığını duyurdu. Uzun zamandır kullanıcılar tarafından istenen bu özellik sayesinde artık yazım hatası yapılan ve belirli bir kısmını veya tamamı, içerisindeki medya dosyası ile birlikte değiştirilebilecek.

Twitter tweet düzenlemek için aylık 90 TL ücret talep ediliyor

Geçmiş dönemlerde ortaya çıkan sızıntılardan gördüğümüz bir durum da doğrulandı. Bu özellik yalnızca Twitter Blue aboneleri tarafından kullanılabilecek. Dolayısıyla aylık 4.99 dolar abonelik ücretini gözden çıkaran kullanıcılar bir dizi özellikle birlikte bu yeni butona da erişebilecek.

twiiter abonelik hizmetinin Türkiye’de ne zaman kullanıma açılacağı ve kaç para olacağı henüz netlik kazanmadı. Fakat geçtiğimiz dönemde iOS kullanıcıları için App Store’da 30,99 TL, Android kullanıcıları için Play Store’da 47,99 TL olacak şekilde listelenmişti.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum