Hüdapar Başkanı Özaslan, Çözüm Kolay Yeter ki İrade Olsun..;

Hüdapar Başkanı Özaslan, Çözüm Kolay Yeter ki İrade Olsun..

Şanlıurfa Hüdapar il Başkanı Emin Özaslan bu hafta Cuma günü programında PTT ve Elektrik sorununu gündeme getirdi....

Şanlıurfa HÜDAPAR İl Başkanı Özaslan, Cuma videosunda PTT önündeki elektrik yardımı eziyetini gösterdi, çözüm önedi: 'İstenirse bu durum kısa sürede çözülür. Milletvekilleri girişimde bulunsun, Ulaştırma Bakanlığı ile Enerji Bakanlığı protokol yapsın. Yardım alacak vatandaşın TC'si belli, abone numarası belli. İndirim direk faturanın ana kaynağından kesilirse bu insanlar güneşin altında beklemek zorunda kalmayacak'


Hür Dava Partisi ( HÜDAPARUrfa İl Başkanı Emin Özaslan, Cuma videosunda vatandaşların elektrik yardımından yararlanabilmek adına PTT önünde yaşadığı sıkıntıları gündeme getirdi. 

Videoda, Urfa merkez ve ilçelerindeki PTT kuyrukları gösteren Özaslan, vatandaşların bu anlamdaki şikayetlerini aktardı, yardımı eziyete dönüştüren yetkililere çözüm önerisi sundu. 

Özaslan, yaşanan problemi ve çözüm önerisini anlatırken şöyle dedi: 

''Yaşlılar, kadınlar burada sıra bekliyor. İnsanlar çoluk çocuğunu evde bırakıp burada sıra bekliyor. Bazı kadınların evde yemekleri var, ocakta bırakıyor. Bazıları çocuğunun okul saatine bile yetişemiyor.

Neymiş efendim Devlet bir yardım yapacak. Elektrik faturasına destek sağlayabilmek adına burada saatlerce sıra bekliyorlar. 

Allah'tan revamıdır bu.

150-200 TL bir yardım yapıyorsunuz, onu da eziyete dönüştürüyorsunuz.

Öyle ki fatura sahibinin illa ki kendisinin gelmesini istiyorsunuz, başkası gelse kabul etmiyorsunuz. Hasta olsa, yaşlı olsa, yatalak olsa fark etmiyor. Bu insan nasıl gelecek, yahu bu nasıl bir eziyet.

ÇÖZÜM KOLAY, YETER Kİ İRADE OLSUN!

Çözüm şu: 14 milletvekili bir araya gelip, özellikle iktidar Milletvekilleri, zahmet ederlerse Ankara'da gerekli girişimlerde bulunacaklar. enerji Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı arasında bir protokol yapılacak. O protokole göre, elektrik yardımı yapılacak kişinin TC'si belli, abone numarası belli, Faturadaki indirim direk kaynağından kesilse, kurumlar kendi aralarında mahsuplaşsalar, bu insanlar gün boyu güneşin altında beklemeyecekler. 

PTT'de personel eksikliği varsa, bir zahmet bu personel eksikliğini de giderin ki bu insanla saatlerce güneş altında beklemesinler. Eğer Devlet hizmet etmek istiyorsa lütfen bu hizmeti eziyete dönüştürmesin.''


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum