Akçakale'de Halk Mesire Alanlarında Vakit Geçiriyor;

Akçakale'de Halk Mesire Alanlarında Vakit Geçiriyor

Şanlıurfa Akçakale'de vatandaşlar mesire alanlarında vakit geçiriyor....

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın öncülüğünde ilçeye kazandırılan ilçenin ilk mesire alanı yoğun ilgi görüyor. Sıcaktan bunalan vatandaşlar yemyeşil alan içinde aileleriyle güzel vakit geçirme imkanı buluyor.

Sıcak yaz günlerinde özellikle hafta sonu ve akşam saatlerinde Akçakale Mesire alanına akın eden Akçakaleliler yeşilin ve doğanın tadını doyasıya çıkarıyor.

İçerisinde kamelya, barbekü, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanlarının olduğu alan büyük küçük herkesin yoğun ilgisini görüyor. Kimi vatandaşlar piknik yapıp sevdikleriyle güzel anlar biriktirirken, kimi vatandaşlar da yeşil alan içerisinde spor yaparak vakit geçiriyor.

Yaptığı yazılı açıklama ile ilçeye kazandırdıkları mesire alanının ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, “Mesire alanımız Akçakale’ye adeta nefes oldu. Vatandaşlarımızın ilgisi de böyle bir alana duyulan ihtiyacın göstergesidir. Yaz mevsimin ve doğanın keyfini çıkarmak isteyen tüm Akçakaleli hemşehrilerimi mesire alanına bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum