Şanlıurfa Chp Vekili Aydınlık Duyurdu 30 Uzman Doktor..;

Şanlıurfa Chp Vekili Aydınlık Duyurdu 30 Uzman Doktor..

Şanlıurfa Chp Milletvekili Aziz Aydınlık 30 Uzman Doktor ataması daha yapılacak....

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa'ya yapılacak 46 uzman hekimin yetersiz olduğu gerekçesiyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü ve müjdeyi paylaşarak "30 uzman doktor için söz aldık" dedi.

Şanlıurfa'ya doktor atamalarına dair AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat'ın ardından bir müjdeli haber de CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'tan geldi. 

MKYK Üyesi Polat, geçtiğimiz günde kente 402 pratisyen, 46 uzman doktorun atanacağını duyurdu. CHP'li Vekil Aydınlık ise toplamda 448 doktor atamasını yetersiz bularak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile telefonda görüştü. Görüşmenin detaylarını paylaşan Bakan Aydınlık, 30 uzman doktorun daha atanacağını şu sözlerle müjdeledi:

"Her seferinde dile getirdiğimiz uzman doktor eksikliğine ilişkin Şanlıurfa'ya 46 uzman ve 402 pratisyen doktor; toplamda 448 hekim atanmış olması mutluluk verici; ancak yeterli değil. Sayın Bakanımızla yaptığım telefon görüşmesinde 30 UZMAN DOKTOR için daha söz aldık. 

Şanlıurfa'mızın en önemli meselelerinden biri olan uzman doktor eksikliği hususunda bu güzel haberi de hemşerilerimle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Selam ve saygılarımla."

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum