Şanlıurfa Kazançlı Çıkacak...;

Şanlıurfa Kazançlı Çıkacak...

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Urfa'da Ortak Akılla Yarınlara Çalıştayı düzenleyecek.....

Urfa kazançlı çıkacak.. Ortak Akılla Yarınlara Çalıştayı 

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan: 7 Eylül 2022 günü yapılması planlanan çalıştayda Şanlıurfa’nın imarına ve ihyasına yönelik projeleri hayata geçirmek adına talep ve çözüm önerisini dileyecek: ''Çalıştay sonuçları benim ev ödevim olacak''

Şanlıurfa Valiliği'nce düzenlenen 'Ortak Akılla Yarınlara' Çalıştayı için hazırlıklar sürüyor

Vali Salih Ayhan, Şanlıurfa’nın imarına ve ihyasına yönelik projeleri hayata geçirmek adına herkesin talep ve çözüm önerilerini alacaklarını bildirdi. ''Çalıştay sonuçları benim ev ödevim olacak'' diyen Vali Ayhan, sosyal medya hesabından şu çağrıyı yaptı: ''Şehrimizin geleceği için, 07.09. 2022’de "Ortak Akılla Yarınlara" çalıştayında buluşalım.''

İlgililer, 8 Eylül 2022 tarihine kadar fikirlerini ve projelerini 'ortakakillayarinlara.com'  internet adresine ulaştırabilecek. 

Öte yandan Şanlıurfa Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından Çalıştayla ilgili olarak hazırlanan videoda, şöyle denildi: 

''Dünya bir çok alanda baş döndürücü bir hızla değişiyor.  Ülkemiz ise Eğitimden Sağlığa, Sanayiden Ticarete, Bilinden Sanata her mecrada yapılan büyük yatırımlarla günden güne gelişiyor ve çağımızın gelişimlerine ayak uydurarak dünya devletleri arasındaki saygınlığını yüceltiyor. 

Şanlıurfa bu hızlı değişim içerisinde çeşitli yatırımlarla potansiyelini daha da büyütüyor. Tarım, Turizm, Sanayi, Ticaret ve Kültürel mirasına değer katarak bölge içerisindeki iddialı istikrarlı atılımlarıyla gücüne güç katıyor. 

Kendinden emin yola sağlam adımlarla devam edebilmek amacıyla Valiliğimiz öncülüğünde düzenlenecek olan 'Ortak Akılla Yarınlara' Çalıştayı alanında uzman herkesi bir araya getirerek Şanlıurfa'mızın geleceğine dair düşünülen projelerin ve yatırım çalışmalarının iştirak ve istişare içerisinde hayata geçirilmesine zemin hazırlayacak. Kazançlı çıkan Şanlıurfa olacak. 

Her şey Şanlıurfa için.

Her şey insanlarımızın refahı için. 

Ortak Akılla Yarınlara''


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum