Aziz Aydınlık Hükumete Seslendi Sokaktan yükselen sese kulak verin;

Aziz Aydınlık Hükumete Seslendi Sokaktan yükselen sese kulak verin

Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık; Zamlar Urfalıları perişan etti, durdurun dedi...

Şanlıurfa tv haber; Urfa Milletvekili Aydınlık hükumete seslendi "Sokaktan yükselen sese kulak verin"


CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, parti yöneticileri ile birlikte Siverek'te ekonominin nabzını tuttu. Akaryakıt zamlarının tüm ürünlere yansımasıyla birlikte vatandaşın alım gücünün sürekli düştüğüne dikkat çeken Aydınlık, hükümete seslendi: 'Sokaktan yükselen sese kulak verin' 

 

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHPŞanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Siverek İlçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Hükümete çağrı yapan Aydınlık, “Başta akaryakıt olmak üzere son bir yılda tüm ürünlere gelen zamlar nedeniyle, vatandaşlarımızın yaşam şartları zorlaşıyor. Bu zam yağmurlarını bir an önce durdurun” dedi.

Aydınlık; Şıra Pazarı, S.S 35 Nolu Siverek Özel Halk otobüsleri Kooperatifi, Siverek İlçe esnafı ve Kıraathanelerdeki vatandaşları ziyaret etti, sorunlarını ve taleplerini dinledi. 

S.S 35 Nolu Siverek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mahmut Bozdağ, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin bazı uygulamaları nedeniyle, zararına çalıştıklarını dile getirdi. 

 

Aydınlık, Siverek izlenimleriyle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

'Esnaflarımızın, çiftçilik ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Ülke genelinde olduğu gibi Siverek İlçemizde de hayat pahalılığı nedeniyle, her kesimden yurttaşlarımız büyük sıkıntı içerisindeler. Akaryakıta arka arkaya gelen zamlar tüm ürünlere otomatik olarak yansıyor.  Esnafımız, çiftçimiz, hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız geçim sıkıntısı yaşamaktadır.

Vatandaşlarımızın sorunlarını bire bir dinlemek için İlçede bulunan Kıraathanelere gittik. Kıraathaneler tıklım tıklım dolu. İşsizlik nedeniyle, vatandaşlarımız Kıraathanelerde zaman geçiriyor.  Ülkemizde akaryakıt başta olmak üzere tüm ürünlerde yaşanan fiyat artışlarının bir an önce durdurulması gerekmektedir. Bu zam yağmurları devam ederse insanlarımızın yaşam standartları daha da kötüleşecektir. Hükümet yetkililerine sesleniyorum. Türkiye, Şanlıurfa ve Siverek halkının sesini duyun. İnsanlarımızın daha da sıkıntı çekmemesi için bu yağmurlarına karşı bir an önce gerekli önlemi alın.”

Aydınlık'a; Siverek turunda CHP Siverek İlçe Başkanı Mehmet Ayıp Demirbüken, CHP Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Garip Çay, Siverek Gençlik Kolları Başkanı Selahattin Faruk Bozdağ, Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı Bedirhan Atlıhan,  Siverek İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Kırtay ve CHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum