Şanlıurfa'lı Hentbolcu Kızlara Vali Ayhan söz verdi.;

Şanlıurfa'lı Hentbolcu Kızlara Vali Ayhan söz verdi.

11 Nisan Spor Salonuna gidip-gelme zahmetinden kurtulmak için ''Konuklu kırsal mahallesine spor salonu yapılmasını talep eden Hentbolcu kızlara Vali Ayhan söz verdi: 'Gerekli adımları atacağız'...

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'dan  'Güneş'in çocukları'na tam destek

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Güneşin Çocukları Hentbol takımı sporcuları ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ferit Dağdeviren, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ile Hentbol Antrenörü Bayram Kaplan'ı makamında kabul etti.

Hentbolcu kızlar, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun söz verdiği Hentbol salonunun Gürcütepe'ye yakın yol güzergahında yapılması için Vali Ayhan'dan talepte bulundu.

Vali Ayhan, spor salonunun yapılması halinde 11 Nisan Spor Salonuna gidip-gelme zahmetinden kurtulacaklarını söyleyen sporculara gerekli adımları atacağı sözünü verdi. 

GÜNEŞİN ÇOCUKLARI'NA ARAÇ DESTEĞİ 

Toprağa çizdikleri sahada hentbol oynarken Urfalı 13 yaşındaki hentbolcu Merve Akpınar'ın verdiği bir röportaj sayesinde  gündeme gelen ve ilk kez geçen sezon Türkiye Hentbol Federasyonunun özel davetiyle 2.Ligde mücadele etme şansı yakalayan Güneşin Çocukları, önümüzdeki sezon da aynı ligde ilimizi temsil edecek. 

Antrenör Bayram Kaplan, yakın ilgilerinden ve araç desteğinden dolayı Vali Salih Ayhan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren'e teşekkür ederek, 2022-2023 sezonunda Türkiye Hentbol 2. Liginde Urfamızı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

SALON PROJESİNİM HAYATA GEÇİRİLECEĞİNE İNANIYORUZ

Hentbolun gelişimine katkı sağlayıp Urfa'da bu sporu sevdirmek adına yoğun çaba harcadıklarını belirten Kaplan, şöyle konuştu:

"Çocuklarımız her geçen gün kendilerini geliştiriyorlar. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Kızlarımızın azmi, bölgedeki gençlere de örnek oluyor. Genç kızlarımıza daha iyi imkanların verilmesi halinde takımız daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. İmkanlarımız çok kısıtlı. Bu da bizi olumsuz etkiliyor. Kendimize ait salonun yapılmasını bekliyoruz. Sayın Valimizin sıcak ilgisi bizleri son derece mutlu etti. Salon projesinin yakın bir zamanda hayata geçirileceğine dönük inancımız arttı. Hem Valimize hem de Gençlik ve Spor İl Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz''

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum