Şanlıurfa'lı Milletvekillerine Sesleniyor Sözlerinizi Tutun..;

Şanlıurfa'lı Milletvekillerine Sesleniyor Sözlerinizi Tutun..

CHP'li Tanal, Viranşehir Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı Hacı Abdullah Yağdı'nın Milletvekilleri ve Büyükşehir'i hedef alan 'Söz verildiği halde Hayvan Pazarımız neden yapılmıyor?' sorusu ve sitemini içeren videoyu sosyal medyadan paylaştı....

Şanlıurfa Milletvekillerine seslenen Viranşehir'li besici söz verdiler diyerek video paylaştı..

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Viranşehir'li bir besicinin 'Hayvan Pazarı söz verildiği halde yapılmadı' diyerek AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerine yönelik eleştirilerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Tanal, 'Şanlıurfa'nın 'kavurmacı' vekilleri, Belediye Başkanları, Viranşehir Canlı Hayvan Pazarı Dernek Başkanı Hacı Abdullah Yağdı, yine size sesleniyor. Viranşehir'de ilkel canlı hayvan pazarı yerine ihtiyacı karşılayacak yeni canlı hayvan pazarı ne zaman inşa edilecek?'' ifadelerini paylaştı. 

Söz konusu videoda Abdullah Yağdı'nın özetle şu ifadeleri yer alıyor: 

'Ak Parti'nin 9 Milletvekili var. 

İsim vermeden Milletvekili Halil Özşavlı'yı kast ederek, ''ikinci el araçlarının yerini kendi çıkar  ve menfaati doğrultusunda yaptı'' iddiasında bulunan Yağdı, şu yorumu yaptı: 

“Ak Parti’nin Şanlıurfa’da 9 milletvekili var. 40 yıldır Canlı Hayvan Pazarı sıkıntımız var. Şuanda hayvan pazarı olarak kullandığımız yer yeşil bir alandır. Bu kırk yıldır bu hayvan pazarını kavurmacılar niye yapmıyor.? Viranşehir size ne yaptı. Viranşehir’i 20 sene HDP yönetti. Viranşehir’i çamurdan kurtardı. Her tarafı yaptı. Ak Parti’nin eline geçti. Hayvan Pazarı yapacağız, mezbahana yapacağız, entegre sanayi bölgesi yapacağız.  Bu sözler çıkarınız olmadığı için mi yapmadınız. Özellikle o Viranşehir’i temsil ettiğini söyleyen arkadaş o ikinci el arabaları yeri senin çıkarın olduğu için mi yaptın? Hayvan pazarında çıkarınız olmadığı için yapmıyorsunuz. Büyükşehir bütün sorumluluğu küçük şehre yükledi. Büyükşehir sen niye yapmıyorsun bunu?'



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum