Şanlıurfaspor Transferi Kapatmadık;

Şanlıurfaspor Transferi Kapatmadık

Şanlıurfaspor hazırlıklarına urfa sıcaklarında devam ediyor....

Urfa'da toplanan Sarı yeşilliler, çalışmalarını aşırı sıcaklardan dolayı sabah ve akşam saatlerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Kemal Kılıç antrenmanların dozunu her gün biraz daha arttırıyor.

Bolu kampı sonrası Urfa'da toplanan Sarı yeşilliler, çalışmalarını aşırı sıcaklardan dolayı sabah ve akşam saatlerinde sürdürüyor. Teknik Direktör  antrenmanların dozunu her gün biraz daha arttırıyor.

Ligin ilk maçını 28 Ağustos Pazar günü sahasında Çorum FK ile yapacak olan Şanlıurfaspor antrenmanların temposunu arttırdı. 

Teknik Direktör Kemal Kılıç, aşırı sıcaklardan dolayı antren saatlerini sabahın erken saatleriyle akşam olarak belirledi. Buna rağmen oyuncular sıcaktan olumsuz şekilde etkileniyor. 

TRANSFERİ KAPATMADIK

Yeni sezon için 26 kişilik dev bir kadro oluşturan Sarı yeşilliler  henüz transferi kapatmış değil. Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Büyükfırat, transfer döneminin 8 Eylül'de sona ereceğini anımsatarak, 'Henüz transfer sezonunu kapattık diyemeyiz. Son dakikaya kadar her şey olabilir. Hocamızın görüşleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Karaköprü Belediyespor'la Pazar günü oynayacağımız hazırlık maçı ve sezonun ilk haftasında Çorum FK ile oynayacağımız hazırlık maçı bu anlamda belirleyici olacaktır''' dedi. 

TEMİZLİK FİRMASI SPONSOR OLDU

 Urfaspor Kulübü ile Ak Temizlik firması arasında sponsorluk anlaşması imzalandığı açıklandı. GAP Vadisi tesislerinin temizliğinden AK Temizlik sorumlu olacak. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum